Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » LÁNYOK nektek melyik jön be...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK nektek melyik jön be jobban? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Ha egy fiúnak kockás hasa van, ha ducibb (apatest) vagy a köztes? Kort is írjatok

2020. jún. 1. 00:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
35%
Egyértelműen a kockásabb.
2020. jún. 1. 14:28
 12/19 anonim ***** válasza:
65%
A kettő közül egyik sem. Nekem inkább a vékonybb, esetleg kicsit izmos srácok tetszenek, de ha nár a két véglet közül kell választani, akkor a kockás has.
2020. jún. 1. 18:37
 13/19 anonim ***** válasza:
88%
Ne legyen rohadtul kigyúrva szóval enyhén kockás, köztes :)
2020. jún. 1. 18:47
 14/19 anonim ***** válasza:
75%
Inkább a vékonyabbak, de ez a kettő közül a kockás. 16/l
2020. jún. 1. 21:15
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

A kockás has jelenthet minimális, de nagyon kigyúrt fiút is...

A ducibb is..van, akinek jól áll(a személyisége, az arca, az öltözködési stílusa miatt) van, akinek nem.

Kocka 1: [link]

Kocka 2:

[link]

Duci 1: (csak az első képet nézd)

[link]

Duci 2: (csak az első képet nézd)

[link]

A köztessel isis így vagyok. Valakinek jól áll, valaki pedig jobban nézne ki soványabban, vagy izmosabban, vagy ducibban.

18(remélem senkit nem sértek meg)

2020. jún. 1. 22:18
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Azt szeretem aki engem is szeret xd amúgy meg nekem kB csak az számít h jó háta meg válla legyen, és köztes sztem
2020. jún. 2. 00:02
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

16*

16/l

2020. jún. 2. 00:06
 18/19 anonim ***** válasza:
60%

Engem személy szerint sosem a testalkat fog meg, hanem hogy mennyire van “egyben” az adott illető. Lehet, hogy valakinek kifejezetten jól áll pár plusz kiló, így szerintem ezt nem lehet testalkat alapján megítélni.

Ha mindenképpen konkrét választ szeretnél, az a többségnek szimpatikus, ha valaki edzett, mert ez azt jelenti, hogy odafigyel magára, viszont nem szabad túlzásba vinni.

2020. jún. 2. 15:16
 19/19 anonim ***** válasza:
A köztes is oké, de nekem inkább az egészségesen duci srácok jönnek be.
2020. jún. 28. 21:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!