Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, hogy leszokjon?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy leszokjon?

Figyelt kérdés
Elkezdtem beszélni egy fiúval, aki tényleg nagyon szimpi, csak annyi a gond vele, hogy cigizik és elég sokat jár bulizni, inni. Én abszolút nem ilyen típus vagyok és főleg a cigi nagyon zavar. Nem tudom, hogy lehetne felhozni ezt úgy, hogy ne tűnjek okoskodónak, ne ijesszem el és ne bántsam meg (mert gondolom a függőség kényes téma).

2020. máj. 31. 20:37
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
ja és látom az esélyt arra, hogy több legyen barátságnál idővel, ezt kihagytam.
2020. máj. 31. 20:38
 2/12 anonim ***** válasza:
41%

Ha más úgy indulsz neki a kapcsolatnak, hogy meg akarod a másikat változtatni, akkor semmi értelme az egésznek. Fiatal vagy, gondolom és a srác is. Ilyenkor az a "dolgotok" hogy kibulizzátok magatokat.

Ne próbálj senkit megváltoztatni, mert nem sok esély van rá.

2020. máj. 31. 20:42
 3/12 anonim ***** válasza:
88%

Hát, eléggé kicsi az esélye annak, hogy miattad leszokjon... Ahhoz eléggé kellene szeretnie.

Talán akkor kéne felhozni ezt a témát, mikor már összejöttetek. Mondjuk egyszer csak megkérdezed, hogy nem gondolt-e már arra, hogy le kéne szoknia. Aztán vagy értelmesen elbeszélgettek erről (mondjuk felajánlhatod neki, hogy segítesz neki), vagy kiakad, és vége az egésznek.

Nem túl jók az esélyeid, mindenesetre azt neked kell eldöntened, hogy megér-e neked ennyit a fiú.

2020. máj. 31. 20:43
 4/12 anonim ***** válasza:
86%
Hát igen, szerintem sincs sok esély arra, hogy miattad le fog szokni. Vagy ha igen, egy idő után szerintem visszaesne. Neki kéne elhatároznia, hogy leszokik, és nem más miatt, hanem maga miatt. Ha más miatt teszi, szerintem úgy se lesz tartós. Neki kell akarnia. Ha ez, hogy ő ilyen, neked nagyon kizáró ok, akkor jobb nem is belekezdeni vele egy kapcsolatba.
2020. máj. 31. 20:51
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy kapcsolatna nem úgy kéne nekiállni, hogy meg akarod változtatni a másikat.

Szerintem az emberek többsége nem örülne, ha bárki azzal kezdi az ismerkedést/kapcsolatot, hogy "szokj már le a kedvemért" "nem tudnál változtatni ezen...?" "Miért jársz szórakozni?"

Döntsd el, hogy el tudnád e fogadni úgy ahogy van vagy ha nem, akkor hagyd békén szegény fiút és keress mást aki szintén nem jár bulizni, nem dohányzik, hozzád hasonlóan konszolidáltan/nyugisan él.

2020. máj. 31. 20:51
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem jó az ha már a legelején megakarod változtatni, viszont tudom mit érzel, én is undorodok a dohányzástól. Szerintem is az lenne a legjobb, ha finoman kérdeznél rá először, hogy esetleg nem szeretne-e majd a jövőben lemondani róla.
2020. máj. 31. 22:13
 7/12 anonim ***** válasza:
81%
Ha még nem is vagytok kapcsolatban, de már meg akarod változtatni, akkor nem ő a megfelelő fiú neked.
2020. jún. 1. 14:27
 8/12 anonim ***** válasza:
90%
Nem ő az igazi, hidd el... 2-est leszavazták, pedig van igazság szavai mögött. Én inkább úgy fogalmaznék, hogy lehet összejöttök, de akkora a különbség a személyiségetek közt, hogy azt a kapcsolat nem sokáig bírná. Keress egy visszafogottabb srácot. Magamból kiindulva nem bulizok meg semmi, de nem is vagyok unalmas, így te is találhatsz érdekes, de visszafogottabb csávót 😀
2020. jún. 1. 16:36
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor nem ő a nekedvaló srác és kész. Nem tudod leszoktatni. Ő ilyen, ha ennyire zavar akkor mást kell keresned.

Nálam is volt ilyen szóval megértem, én is jobban szeretem a normálisabb fiúkat :)

2020. jún. 1. 18:54
 10/12 A kérdező kommentje:
eléggé félreértettetek, ne haragudjatok. Nem szeretném irányítani, én csak arra gondoltam, hogy hogy lehetne felhozni a témát úgy, hogy ne ijedjen meg. Szerintem bármit meg lehet beszélni csak elkezdeni nehéz, erre kerestem tippeket...
2020. jún. 2. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!