Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy leszokjon?
Ha más úgy indulsz neki a kapcsolatnak, hogy meg akarod a másikat változtatni, akkor semmi értelme az egésznek. Fiatal vagy, gondolom és a srác is. Ilyenkor az a "dolgotok" hogy kibulizzátok magatokat.
Ne próbálj senkit megváltoztatni, mert nem sok esély van rá.
Hát, eléggé kicsi az esélye annak, hogy miattad leszokjon... Ahhoz eléggé kellene szeretnie.
Talán akkor kéne felhozni ezt a témát, mikor már összejöttetek. Mondjuk egyszer csak megkérdezed, hogy nem gondolt-e már arra, hogy le kéne szoknia. Aztán vagy értelmesen elbeszélgettek erről (mondjuk felajánlhatod neki, hogy segítesz neki), vagy kiakad, és vége az egésznek.
Nem túl jók az esélyeid, mindenesetre azt neked kell eldöntened, hogy megér-e neked ennyit a fiú.
Szerintem egy kapcsolatna nem úgy kéne nekiállni, hogy meg akarod változtatni a másikat.
Szerintem az emberek többsége nem örülne, ha bárki azzal kezdi az ismerkedést/kapcsolatot, hogy "szokj már le a kedvemért" "nem tudnál változtatni ezen...?" "Miért jársz szórakozni?"
Döntsd el, hogy el tudnád e fogadni úgy ahogy van vagy ha nem, akkor hagyd békén szegény fiút és keress mást aki szintén nem jár bulizni, nem dohányzik, hozzád hasonlóan konszolidáltan/nyugisan él.
Hát akkor nem ő a nekedvaló srác és kész. Nem tudod leszoktatni. Ő ilyen, ha ennyire zavar akkor mást kell keresned.
Nálam is volt ilyen szóval megértem, én is jobban szeretem a normálisabb fiúkat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!