Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek hogy a barátom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nono2000 kérdése:

Mit tegyek hogy a barátom leszokjom arról hogy flegmázik?

Figyelt kérdés
Szóltam már neki de nem hát:(
2015. jún. 25. 22:18
 1/6 anonim válasza:
Leviszed egy kedves helyre ahol angyalarcú urak alkoholtartalmú italokat fogyasztanak különböző sorrendben,test tömegük bőven 100kg felett van ott nekiáll flegmázni,pusztán nevelő célzattal gyengéden egy jobb horog bal gyomor kombóval helyreteszik 100% hogy egy életre elmegy az arcoskodástól a kedve.Mire is arc?
2015. jún. 25. 22:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem akarom hogy bántsák:D
2015. jún. 25. 23:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Hogy érted pontosan, hogy flegmázik?:D
2015. jún. 26. 00:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát valamit beszólásaidat aztán én bedurcázok és azt mondja hogy "tudod hogy nem gondoltam komolyan" de Olyan beszólások amik tényleg komolyan hangzanak de,már szóltam neki és azt mondta ő erről nem tud leszokni, és találjunk ki valamit hogy tudna erről leszokni,tudnátok segíteni?:)
2015. jún. 26. 09:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Mond meg neki, hogy bánt amit csinál. Ha ezek után sem fogja fel hagyd ott.

Sok sikert. 😏

2015. jún. 27. 00:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom ott hagyni mert szeretem:)
2015. jún. 28. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!