Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek ?
Kb már 6 hónapja csetelek egy fiúval aki tőlem 5 évvel idősebb.
Az elején olyan jeleket adott, és dolgokat mondott ami a kapcsolathoz volt közel. pl: Tudnálak szeretni, tetszel,akarlak.
Viszont a tegnap előtt azt mondta nem akar kapcsolatot, illetve nem tud a szerelmeként tekinteni rám csak barátként.
Azt hozzátenném hogy én belé szerettem.
Nem akarom csak úgy megszakítani vele a kapcsolatot, mert fontos nekem.
Szivesen lennék a barátja, de hogy nyomjam el az érzelmeimet? Hogy ne gondoljak bele többet mint ami?
Ha ugy gondolod, hogy eleg eros vagy ahhoz, hogy csak baratkent tekintsed. Akkor szerintem legyel vele oszinte es mond meg, hogy tiszteledben tartod a donteset es, hogy szeretned ha baratok maradnatok.
Ha pedig ugy erzed, hogy ot nem tudod baratkent tekinteni, akkor ajanlanam, hogy hagyjad az egeszet es ne kinozd magad a baratsaggal. Mert mindig azon fogsz gondolkozni, hogy vajon miert nem kedvel jobban mint egy baratot meg ilyenek..
Remelem segitettem valamit, ha nem akkor sajnalom :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!