Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit tegyek ?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hopeful2 kérdése:

Szerintetek mit tegyek ?

Figyelt kérdés

Kb már 6 hónapja csetelek egy fiúval aki tőlem 5 évvel idősebb.

Az elején olyan jeleket adott, és dolgokat mondott ami a kapcsolathoz volt közel. pl: Tudnálak szeretni, tetszel,akarlak.

Viszont a tegnap előtt azt mondta nem akar kapcsolatot, illetve nem tud a szerelmeként tekinteni rám csak barátként.

Azt hozzátenném hogy én belé szerettem.

Nem akarom csak úgy megszakítani vele a kapcsolatot, mert fontos nekem.

Szivesen lennék a barátja, de hogy nyomjam el az érzelmeimet? Hogy ne gondoljak bele többet mint ami?

2020. máj. 30. 20:28
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha ugy gondolod, hogy eleg eros vagy ahhoz, hogy csak baratkent tekintsed. Akkor szerintem legyel vele oszinte es mond meg, hogy tiszteledben tartod a donteset es, hogy szeretned ha baratok maradnatok.

Ha pedig ugy erzed, hogy ot nem tudod baratkent tekinteni, akkor ajanlanam, hogy hagyjad az egeszet es ne kinozd magad a baratsaggal. Mert mindig azon fogsz gondolkozni, hogy vajon miert nem kedvel jobban mint egy baratot meg ilyenek..

Remelem segitettem valamit, ha nem akkor sajnalom :)

2020. máj. 30. 20:39
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasinló cipőben járok.azóta jóbarátok tudtunk maradni es nem is emlékszunk a dologra. Ha tetszik de visszautasitott fogadd el,ne kelts magadban hamis reményeket
2020. máj. 30. 21:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!