Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék tenni hogy a barátom ne legyen függő?

Igen, tudom
Szerelemnél a másik az első, ha nem, gond van

Kérdező:
31es vagyok, megérteném ha állandóan együtt lógnátok stb, de így nem.. lényegében a srác mintha csak abban a világban élne

Viszont az, hogy neked köszön először
Az egy jó pont
mikor voltunk táborba és nekem hamarabb el kellett mennek akkor sírt ő is, és nem akarta hogy elmenjek
napokban beszéltem vele és írtam, hogy sírok és azt írta, hogy:jó (ami kicsit fájt, mindig azt szokta írni, hogy ne sírjak)

Kicsit bunkó.. azaz inkább nos.. bocsi a kifejezésért: leszart..
(Amúgy ha szeretnéd, akkor írhatunk privátban -barátkozni is jó lenne xdd-)
35ös voltam

Tenni nem tudsz semmit, maximum beszélni vele egy utolsó komolyat (azokról amiket papírra írtál). De már így is elégszer unszoltad és jelezted hogy nem érzed jól magad, nem figyel rád, nem érzed hogy érdekelnéd őt és nem tett semmit ellene.
Ez a legutolsó sztorid, ahol a sírásodra annyit írt hogy "jó", azt sejteti hogy nagyon elege van már belőled és hogy ezzel piszkálod. Tudja hogy tehet rád magasról, mert úgysem lesz semmi, amúgy sem izgatja mi van veled. Amit érzel azzal semmi baj nincs, egyértelmű hogy nem figyel rád, csak azért emeltem ki ezt, mert nagy eséllyel itt már nem lesz semmi változás. Felejtsd el hogy a táborban vagy még régebben hogy sírt utánad, az csak egy emlék. Nem jelenti azt hogy most is így tenne.
sokszor volt hogy azt írta hogy nehéz eset vagyok.
rossz, több dolog is rá emlékeztet, egy pulcsi amit csinált nekem, bögre amit csinált nekem, flitteres táblán képek közösen, nem akarom elveszíteni

37es vagyok:
Ha nem akar téged elveszíteni, muszáj lesz változnia.. elhiszem (és mindegyikünk, aki reagált/reagálni fog), hogy nem akarod elveszíteni..
De ha ilyen hülye f.. marad, nem lehet mást tenni :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!