Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg merjem csókolni?
A kérdés elméleti, viszont az lenne a kérdésem hogy ha tegyük fel tetszik a fiú mikortól szabad megcsókolni? Hogyha úgy veszed észre hogy te is tetszel neki, vagy volt 1-2 randi? És FIÚK. Szeretitek ha egy lány kezdeményezi a csókot?
+Ha kijelentjük hogy járjunk, de csók még nem volt, és én pedig megcsókolnám vajon hogy érintené?
Ismétlem a kérdésem jelenleg csak elméleti, viszont remélem hogy a válaszok majd segítenek ha itt lesz az ideje :D
ELőre is köszi ha válaszolsz!
16/l
Párom ès én rèszegen csòkolòztunk először.
Én kezdeményeztem, de a flörtölèst ő.
Erre nincs szabály. Mondjuk én 18 voltam ő 20.
N23
Nagyon köszönöm a válaszokat, jöjjenek még kérlek!
Amúgy lányok akik már csókoltak meg fiút először a szavazás szerint elmesélnétek hogy hogy volt? Akár privátban is :)
Fiú vagyok, és úgy volt, hogy közelebb kerültem egy lányhoz, már gondolkoztam hogy megcsókolni, amikor igazából egyszercsak eldurrant. Ő kezdeményezett, nem volt ezzel semmi baj. Utána persze egy pár órára ettől én is kezdeményeztem, mégis én vagyok a srác... (az meg neki tetszett :D )
akkor 19F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!