Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem lehet a hiba?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon tetszik,sokat beszélünk.De az egész beszélgetést kb.ő kezdeményezi és én nem nagyon tudok tőle mit kérdezni.Eléggé felkapott és híres az emberek körében ami nekem szokatlan és új.Olyannal foglalkozik amihez én nagyon nem is értek.Kezdem kellemetlenül érezni magam a beszélgetések közben,hogy én nem tudok kérdezni vagy úgy random témáról beszélgetni vele.2020. máj. 5. 11:19
1/2 anonim válasza:
Nincs gond veled, ez megeshet. Kérd meg, hogy kicsit meséljen neked a foglalkozásáról, hogy jobban megértsd. Ez is jó, mert látja, h érdekled. De random dolgot bármikor kérdezhetsz tőle, gyanítom zavarban vagy olyankor és nem jut eszedbe semmi. Olyankor nyugodj meg és próbálj úgy kérdezni tőle, mintha a barátnőiddel beszélnél
2/2 anonim válasza:
Ezzel semmi gond nincs. En szintem voltam hasonlo szituban. Az adott lanyt a lovak erdekeltek az enekles, fellepesek szinten hirsebbnek mondanam, en meg az az auto,motor szerelos srac vagyok kicsit az a melosabb.
Ilyenkor az internetet hivtam segitsegul, elkezdtem tanulni az allatokrol foleg a lovakrol hogyha arra kerul a sor hogy ez a tema akkor tudjak ertelmesen hozzaszolni.
Ez tobb szempontbol is hasznos hiszen tanulod magad es ezaltal jobb beszelgeto partner valik beloled.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!