Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennem van a hiba?
Sziasztok.
Van egy olyan problémám, hogy idáig ahány csajnál bepróbálkoztam nem voltam sikeres, alapból friend zone lett belőle de nem tudom miért.
Elkezdtem videókat nézni, cikkeket és könyveket olvasni, mert ugye ennek pszichológiai alapja is lehet.
Mostmár próbálok magabiztosabb lenni, nem írom le azt a csajnak, hogy én egy mekkora szerencsétlen h*lye gyerek vagyok stb nem sajnáltatom magam.
De erre meg azt kapom meg, hogy nagyképű vagyok amikor csak elismerem amibe SZERINTEM tényleg jó vagyok.
Beszélek jó pár lánnyal és aki nekem esetleg bejönne alapból a barát zónába helyez amikor már megkaptam, hogy egyedi a dumám meg stb. De egyszerűen nem értem, hogy mi lehet a hiba bennem. Nem vagyok sose depis, vannak céljaim és teszek is értük, nem vagyok egy hülye ember szerintem.
Valaki esetleg tudna segíteni ezzel kapcsolatban?
A kinézetem full átlagos szerintem.
Csak éppen nem értem, hogy miért kapom meg mindig azt, hogy jó leszek barátnak.
16/f
Hát ez nagy rejtély velem is mindig ez van csak én lány vagyok.
16L
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Idáig is tiszta volt a szándék szerintem, bár ezt nem tudhatom.
2es szerintem ők nem szánalomból vannak velem mert néha ők keresik a társaságom és a sok közös nevetésnél nem úgy látszik, hogy bármelyik is eröltetné magát. De persze lehet jó színészek :)
Elég fiatal vagy ahhoz, hogy ezt valóban problémának lehessen nevezni. Mármint ne érts félre, nem bagatellizálni szeretném a dolgot, bizonyára zavaró lehet, csak azt mondom, hogy rengeteg alkalmad lesz még megcsillantani a csajozóképességedet, szóval kitartás. Nem maradtál még le semmiről :)
De hogy valami konkrét dolgot is mondjak, engem ezek a dolgok dognak meg egy fiúban:
- határozottság: Ha pl bemegyünk egy kávézóba/szórakozóhelyre/romkocsmába ne tébláboljon elveszetten az ajtóban, és ne okozzon problémát neki, hogy kikérje a számlát stb. Lehet, hogy ezek nem tűnnek fontosnak, de nagyon hangulatromboló, amikor a srác sokat bénázik ilyen apróságokon.
- udvariasság: A fiúhaverjaimtól szinte egyáltalán nem várom el a "nőnek szóló udvariassági formák" betartását velem szemben, de ismerkedés során jól esik, és imponáló, ha egy fiú pontosan tudja, hogy hogyan kell viselkedni. (És ez természetesen a lányokra is igaz.) Persze nem kell túlzásokba sem esni.
- humor - módjával: Jó, ha meg tudsz nevettetni egy lányt; én nagyon fontosnak tartom, hogy valaki tudjon nevetni magán vagy a helyzeten. Sok kínos szituáció egy csapásra megoldódik, ha őszintén tudsz nevetni magadon. De ha folyton csak hülyéskedsz a lány mellett, lehet, hogy meg fog kedvelni, de csak mint havert. Nem fog komolyan venni, ezt tapasztalatból mondom (amúgy én voltam aki mindig fullba nyomtam a kretént egy sráccal, és sikerült gyökeret vernem a barátzónában :D). Ha például valami komolyat szeretne mondani neked (nem föltétlenül kettőtökről, hanem mondjuk a családjáról), sose vicceld el a dolgot.
Amúgy mindenben az egyensúly a fontos: légy határozott, de hagyd őt is érvényesülni, légy udvarias, de nem kell múlt századi normákat követni, légy vicces, de vedd komolyan a lányt. És persze ne görcsölj rá, abból sose lesz jó. ÉÉÉS csak azért, hogy végre összejöjj valakivel, ne hazudj vagy trükközz, mert lehet, hogy a csajnak esetleg többet jelentene... De ez már a dolog erkölcsi részéhez tartozik, amiről nem szólt a kérdés.
18/l
Kedves utolsó, köszönöm a választ!
Öröm volt elolvasni, sokat segítettél. Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!