Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek bennem van a hiba?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bennem van a hiba?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok elvileg a külsőmmel semmi baj sincs. Verseny táncos vagyok, edzek elég keményen. Első éves gimnazista vagyok. Jó pár fiú próbálkozott már nálam de én mindet elutasítottam eddig. Még csókolózni sem csókolóztam. Úgy vagyok a kapcsolatokkal és a pasizással hogy kivárom amíg jön a megfelelő. Elvárom hogy harcoljon értem a fiú és küzdjön azért hogy megkapjon. Illetve legyen udvarias, kedves, megértő, stb. Sokan kinevettek már amiért elutasítom az "udvarlóimat" mert nem tudom elviselni a szex mániás, neveletlen emberek. Nem régiben bepróbalkozott a suli "menője" is nálam de nekem nem szimpatikus mêg akkor sem ha helyes. Szerintetek bennem van a hiba hogy kivárom a tökéleteset és nem állok össze csak úgx akárkivel?
2017. jún. 3. 14:16
 1/10 StayAwake...Forever ***** válasza:
Már megint ez a küzdés dolog... ezen gondolkozz inkább el, mert nagyon értelmetlen.
2017. jún. 3. 14:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Érted küzdjenek? Attól még, hogy táncolsz nem érsz többet egy agyatlan, tizenéves p!nánál, akit tárgynak lehet tekinteni. Pont az ostoba felfogásod miatt mennek rád az ilyen smúzolós gyerekek, mert a normálisak messziről elkerülik a fajtádat.
2017. jún. 3. 14:41
 3/10 anonim ***** válasza:

Viszont az jó, hogy nehezen adod magad és nem dőlsz be minden jött-mentnek. Nekem egy lány sokkal szimpatikusabb ha nem ugrik első szóra az ölembe, inkább megtartóztatja magát és vár a megfelelőre. Nincs ezzel semmi baj, maradj ilyen. Majd úgyis jön valaki akinek nem csak hátsó szándékai vannak.

És nem benned van a hiba, ez lenne a normális egyébként. Viszont ne is becsüld túl magad, ne legyen túlságosan fent az orrod :) Legyen önbizalmad, de ne vidd túlzásba.

17/F

2017. jún. 3. 14:46
 4/10 anonim ***** válasza:
Az ilyen kényes lányokbol lesz a legnagyobb ribizli. Te csak teszedveszed magad mert nagyratartod magad.
2017. jún. 3. 15:18
 5/10 anonim ***** válasza:

Jogod van elutasítani bárkiknek a közeledését.

Semmiféle kötelességed nincs ezzel kapcsolatban. Még a suli nagymenőjével szemben sem.

2017. jún. 3. 15:24
 6/10 anonim ***** válasza:
#3 mivan p.ncihiány?
2017. jún. 3. 15:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha a tökéletesre vársz, akkor örökre fogsz várni, mert olyan nincsen. Azzal nincs baj, hogy nem állsz úgy össze akárkivel. De ha szimpatikus egy fiú, akkor nyugodtan ismerd meg, nem kell egyből elutasítani, mert nem ő álmaid hercege.
2017. jún. 3. 15:56
 8/10 anonim ***** válasza:
elég egyértelmű, hogy csak azért írtad ki ezt a kérdést, hogy mindenki ajnározzon, hogy milyen erkölcsös vagy, meg van tartásod, stb, és nem azért, mert valóban érdekel a válasz :D mivel ha így élsz, akkor nyilván nem gondolod azt,hogy benned van a hiba, és nem is fog megváltozni a véleményed a gyk-s kommentek miatt.
2017. jún. 3. 16:01
 9/10 anonim ***** válasza:
az benned a hiba, hogy nem vagyok benned.
2017. jún. 3. 18:31
 10/10 anonim ***** válasza:

#6 Eheh nem :D

Csak ha egy lány első szavadra ráharap, az a rossz. Ha kéreti magát az a rossz. Szerintem ne adja magát olyan könnyen, nincs abba semmi rossz. Viszont ha csak azért utasít el mindenkit, mert fent hordja az orrát és felsőbbrendűnek érzi magát, az már régen rossz.

2017. jún. 4. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!