Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem érti, hogy a nem az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érti, hogy a nem az nem? Vagy bennem van a hiba?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, jogilag nagykorú, viszont még nem volt párkapcsolatom, otthon élek a suli miatt, tehát nem érzem magam még felelősségteljes felnőttnek, aki minden kalandban benne van.

Van egy srác, találkoztunk is már, szimpatikus, de ennyi után nem szeretnék vele elutazni pár napra, és nem érti.

Mindenféle módon próbál rábeszélni, ismerkedésnek szánja, (tényleg csak ismerkedésnek), semmi szex nem lenne, de mivel korai fázisban vagyunk még, én gyorsnak találom ezt az egészet, és ezt meg is mondtam neki egyszer.

Mégsem érti, és azóta próbál meggyőzni. Hogy lehetne elmagyarázni, hogy nem? Természetesen továbbra is szeretnék vele találkozni, randizni, de pár órában, nem pedig egy 'mini nyaralás' keretében, ezen a téren mondhatni konzervatív vagyok.

Vagy velem van a baj, és ez lenne a normális, hogy ilyenre igent mondanának a legtöbben? Komolyan nem értem, teljesen tapasztalatlan vagyok, és nem tudom, hogy én vagyok-e túl ódivatú.

2016. okt. 22. 21:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Mondd meg, hogy még korainak érzed, de neked is bejön és továbbra is szeretnél vele találkozni, ez meg majd később
2016. okt. 22. 21:14
 2/3 Stark2000 ***** válasza:
Nem vagy ódivatú. Teljesen megértelek, ez így tényleg gyors. Ha a szép szóból nem ért, kicsit erőszakosabban kell, mérgesebben.. Ha bejössz neki, szerintem fogni fogja az adást, hogy ezzel csak ront a helyzeten (és az esélyein), és abbahagyja.
2016. okt. 22. 21:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem mondd el az igazat neki, hogy korainak találod és stb. Ha viszont nem érti meg akkor szerintem hagyd őt.
2016. okt. 22. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!