Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol rontom el, velem lehet a hiba?
Figyelt kérdés
Eddig nem nagyon érdekelt a téma, viszont megfigyeltem, hogy a környezetemben mindenkinek van párja. Viszont nekem nincs egy olyan illető se akivel azt mondanám, hogy vele még lehetne is valami. Viszonylag nagyon könnyen ismerkedek és nagyrészt is inkább csak fiú barátaim vannak. Elég sokat járok el otthonról a suli miatt kb. csak buszozgatok. De még a gimiben sincs egy olyan srác se akinek felkeltettem volna a figyelmét. Mit ronthatok el?2019. dec. 1. 15:14
1/4 anonim válasza:
Lehet a kinézeteddel probléma vagy hihetnek zárkózottnak vagy szimplán a sok fiú baráttal való mutatkozás is elriaszt sok srácot. 🤷🏻♂️
2/4 A kérdező kommentje:
Kinézetre én is gondoltam, nem tartom valami szépnek magam viszont modellkedem így olyan csúnya se lehetek.
2019. dec. 1. 15:18
3/4 anonim válasza:
A modellek általában olyan emberek, akikben van valami különleges, nem feltétlen szépek attól. Így nehéz megállapítani, hogy mi lehet a problem, ehhez meg kellene kicsit ismerni téged, mert ennyiből nincs olyan ember, aki megtudja mondani, hogy mi lehet a problemo.
4/4 anonim válasza:
Ha pasik nem találnak rád muszáj leszel egy kicsit nyitni olyanok felé akitől szeretnél valamit. Egy kicsit segítesz hogy észre vegyen és rád mozduljon. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!