Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt? Valaki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? Valaki segítsen!

Figyelt kérdés

Hat először is egy kicsit félénk fiuról van szó! Szóval 1 évvel ezelőtt elég jól alakult kettőnk között de aztán megbántottuk egymást és csak minden rosszabb lett, és így csak néztük egymást de látszott rajta hogy nem akar semmit (legalábbis szerintem) de azert ő is figyelt engem. És most 2 éve van ez, de azt nem ertem, hogy ha nem akar semmit akkor miert engem néz miközben más lánnyokkal beszél? Miert jött azzal a busszal amivel én miközben ő egyáltalán nem azzal a busszal járt de ahogy meglatta hogy arra szállok fel másnap már ő is és azután a nap után is! De közben egyiknap ilyen a másikba meg kerül, de azert ram pillant!

Nem értem ŐT hogy most mivan!!?

2020. ápr. 24. 14:17
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem meg bejossz neki, csak nem meri mondani...... Félős, ahogy le írtad.....
2020. ápr. 24. 14:18
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Így csinálnak a félénkek :D
2020. ápr. 24. 16:10
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Valószínűleg a félőssége van képben tényleg, de aki 2 éve ilyen creepy-n viselkedik és egy szót se mer szólni hozzád, azzal szerintem nem érdemes foglalkozni. Persze ha meg kell bántani akkor hirtelen nagy a szája, az ment neki legutóbb.
2020. ápr. 24. 16:11
 4/8 A kérdező kommentje:

És szerintetek érdemes érte harcolnom? És ő akar valamit!

Nem tudok semmit teljesen összezavar a viselkedésével hogy egyszer ilyen aztán olyan! De ha az egyik fiu barátommal nevetgélek vagy beszélgetek, akkor eléggé szúrósan nézi a fiut és ram is mergesen néz rám is olyankor és egész nap a nyomomban van és figyel!

Szerintetek? Érdemes lépnem?

2020. ápr. 24. 16:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretnél valamit, akkor beszélj vele. De elég félelmetesen viselkedik, ráadásul már 2 éve ezt csinálja ahelyett hogy odamenne hozzád megbeszélni a dolgokat. Készülj fel arra is hogy megint bánthat, szerintem nagy esély van rá.

Én biztos hogy hagynám ezzel a viselkedésével, de te tudod mit szeretnél. Ha beszélnél vele, akkor menj oda hozzá és tedd azt, csak készülj fel rá hogy nem biztos hogy pozitívan fog reagálni.

2020. ápr. 24. 16:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért mérges, mert más fiúkkal is beszéltél a közelében?
2020. ápr. 24. 16:53
 7/8 A kérdező kommentje:
Dehogy is beszeltem a közelében más fiukkal, egyetlen egy fiuval tartom a kapcsolatom őt gyerekkorom óta ismerek es egyben a legjobb barátom ahogyan irtam is vele nevettem es beszélgettem, fiukkal egyáltalán nem beszélek!
2020. ápr. 24. 16:58
 8/8 anonim ***** válasza:

"Hat először is egy kicsit félénk fiuról van szó!"

E mondatban mindent meg találsz a kérdésedre.

Azt várja, hogy te kezdeményezz, mert nyilván nem mer, vagy csak szimplán elvárja.

Hozzá tehetjük, lehet azért várja el, mert ő úgy gondolja, hogy neked kell kezdeményezned.

2022. jan. 9. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!