Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segítsen, sürgos?
ugyan már. ha más tetszik neki, akkor más tetszik neki, fogadd el.
ha egyszavas válaszokat ad, az nem feltétlen jelenti azt, hogy nem szeretne beszélgetni, bár ahogy leírtad, elképzelhető. esetleg próbálj meg vele egy jó baráti viszonyt összehozni, aztán majd kialakul.
2 éve együtt vagyok az akkori legjobb barátommal, az elején senki sem tetszett senkinek...
Szerintem egyértelmű, hogy azt akarja, szállj le róla, csak nem akar megsérteni.
Ha meg tetszik neki más, attól, mert írogatsz neki, attól nem fog a véleménye megváltozni.
Személyes találkozóra hívd el! Ha arra igent mond, meg szeretne ismerni, de ha nemet, akkor nem akar. Ha valaki instán írogatna nekem, nem tudnám komolyan venni. És nem is neten keresztül akarnék valakit jobban megismerni, hanem személyesen.
Mondom, hívd el személyes találkozóra!
Ha összejönnél valakivel, azzal sem csetelve beszélgetnél. Netes beszélgető társakra senkinek sincsen szüksége, mert van elég szerintem mindenkinek.
Legyél már tökös, és hívd el valahova! Akkor tudni fogod, hogy van-e esélyed vagy nincsen. De így nem fogod soha megtudni, és lehet elszalasztod a lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!