Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal 7 hónapja vagyunk együtt eddig minden jó volt de kb 1 hónapja elég fura lett. Tegnap is átmentem hogy segítsen a tanulásban és neki ált telefonozni. Aztán miután hazajöttem picit osszevesztunk. Mit tegyek?
Ez nem valami jó hir.
Miért nem mész el te is vele a hétvégén?
Beszéljétek meg vele, legyen egy olyan nap amikor mind2en leültök és megbeszélitek a problémáitokat. Csak ne vesszetek össze. Legyetek őszinték egymáshoz.
Ne mondjon egy fiú egy lányra, akibe szerelmes (ha szerelmes.....) hogy idegbeteg meg féltékeny...
gondolj bele, h mi lesz majd később...
Ha már egy srac azt mondja rád hogy idegbeteg.. Szerintem küld el a francba ezért a kretenert nem lenne kár..
Ha pedig tényleg imádod és nem akarsz elmondani róla mert nem gondolta komolyan a sertést akkor beszélj vele, hogy menni akarsz vele,mert ki akarsz kapcsolódni te is picit csak nem mondja azt hogy ne menj vele ha szeret meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!