Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha személyiség szerelemből...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha személyiség szerelemből jöttünk össze és már lassan hét hónapja együtt vagyunk akkor átalakulhat a szerelem szeretetté?

Figyelt kérdés

#szerelem #szeretet #GyakoriKérdések #szemelyiseg szerelem
2018. okt. 2. 06:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Személyesiség szerelem? Szerelem szerette? Xddd ilyen szó összetételek nem is léteznek. Szerintem csak a tetszés és a szerelem. És a tetszés igen, át tud alakulni szerelemmé. Sőt, legtöbbször a tettszésből lesz szerelem.
2018. okt. 2. 08:01
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mit szeretnél, kiscsillag?
2018. okt. 2. 09:41
 3/16 anonim ***** válasza:
Nem. Ehhez szükséges lenne a késpálca, valamint a könyörületszoknya. Persze ezek semmit nem érnek gyógyszerasztal nélkül.
2018. okt. 2. 11:26
 4/16 A kérdező kommentje:
Hagyjuk,ha nem ertitek nem magyrazkodom
2018. okt. 2. 18:07
 5/16 anonim ***** válasza:

En azthiszem ertem hogy mit akarsz mondani.

Magyarán a szemelyisegebe szerettel bele,abba amilyen.

A szerelem mindenhogyan at tud alakulni,igen,szeretette is.

2018. okt. 3. 07:59
 6/16 A kérdező kommentje:
Na vegre valaki😻Igeen erre gondoltam!Vegre idetalaltal,Rad vartam🙏Tessek elozo valaszolok,azt hittem masoknak is meglehet erteni..
2018. okt. 3. 18:10
 7/16 anonim ***** válasza:
Tudod, bogaram, a személyiségszerelem fából vaskarika. A távkapcsolatban képzelhető el a kialakulása, amikor voltaképp nem a másikba, hanem a róla magadban kialakított (erősen idealizált) képbe szeretsz bele. Csak hogy a szerelem (a VALÓDI szerelem) messze nem erről szól.
2018. okt. 3. 19:34
 8/16 A kérdező kommentje:
Meselj hat kaktuszbimbokam,mirol?
2018. okt. 3. 20:02
 9/16 A kérdező kommentje:
varom.
2018. okt. 3. 21:11
 10/16 anonim ***** válasza:
Bogaram, meg kaktuszbimbókám, be..arok a röhögéstől :D
2018. okt. 3. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!