Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha személyiség szerelemből...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha személyiség szerelemből jöttünk össze és már lassan hét hónapja együtt vagyunk akkor átalakulhat a szerelem szeretetté?

Figyelt kérdés

#szerelem #szeretet #GyakoriKérdések #szemelyiseg szerelem
2018. okt. 2. 06:11
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Rózsabimbóm,van ilyen! ;)
2018. okt. 3. 22:11
 12/16 anonim ***** válasza:

Egészen pontosan MILYEN szerelem van még azon kívül, hogy valakinek a személyiségébe szeretsz bele?

Mert ha abba, hogy valaki "szép" meg "jóképű", azt nem szerelemnek hívják. Rötön tudni is fogod, amint nem tini párkapcsolataid lesznek.

2018. okt. 4. 08:49
 13/16 A kérdező kommentje:
tudom ,hogy ha a kulseje miatt szeretek meg valakit az csak egyfajta szexualis vonzalom..En a baratom belsojebe szerettem bele,nem a kulsojebe..fel even at beszeltunk,es egyre jobban vagytam arra hogy irhassak neki,amikor lattam valahol mindig bamultam es nagyon vagytam ra,egy ido utan mar sziveket akartam neki kuldeni,probaltam letagadni,de nem ment,kitort belolem,hogy szeretem. Osszejottunk mert o mar szeretett elotte es azota mar a kulsejet is megszerettem
2018. okt. 4. 09:09
 14/16 A kérdező kommentje:
Na husostekercseim nem meselitek el mi a szerelem? c:
2018. okt. 7. 13:54
 15/16 anonim ***** válasza:

Kérdező, éppen ezért hívják ezt szerelemnek.

Nincs olyan, személyiségszerelem.

2018. okt. 7. 15:29
 16/16 anonim válasza:

Nem tudsz kérdezni te szerencsetlen, de tisztán èrződik a ribkósag rajtad

.

Mi a kérdés?! Hogy kéne érzelmileg megjobban befolyásolni a tejelődet, akinek remenyeid szerint esetleg valamire kellhetsz?!

2018. okt. 25. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!