Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor mi van? Én nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi van? Én nem igazán tudom, valaki segítsen pls

Figyelt kérdés

Az van,hogy van egy srác az osztályunkban,aki nemrég jött azaz az év elején,mert hokizik és itt volt csapat mert ahonnan jött szétment a csapatja. Na ez lényegtelen, tehát hokizik.

Eddig tiszta közömbösen viselkedtem vele,csak a barátnőm kezdett el szivatni viccből egy másik fiúval, én meg (nevezzük el pl Bencének) Bencével kezdtem el szivatni. Erre meg egy másik fiú mkndta nekem hogy fejezzem be,mert Bence egy másik csajba van belezugva, és ez zavarja őt (mármint hogy a barátnőmmel szivatom). Na igen, utána pedig jött az,hogy tollaslabda versenyt rendeztek, es kellett meg egy fiu a csapatba,mert voltam ugye én és egy másik barátnőm, és persze Bence mint jó sportoló ehhez is értett. Na itt kezdtem felfigyelni rá egy kicsit,meg tollason egyfolytában egymást szivattuk és röhögtünk. Na innen kezdődött az hogy kezdtem úgymond érdeklődni iránta.

Mostanában meg kezdett elhivni a meccseire is.

Nemrég (pontosabban tegnap) elhivott valami döntőre és pont volt időm elmenni. Persze úgy írta meg hogy - idézem -:Ha van kedved amúgy ma lesz a döntő és eljöhetnél! Én persze akartam hívni a lányokat is mert naa nem akartam volna egyedül menni,de ők kijelentették,hogy biztos csak rám értette és azt akarta hogy csak én menjek el.Persze a végén elmentem,meg is nyerték a döntőt és utána pedig lementem a pályára gratulálni mert lehívott és csináltunk egy közös képet. Utána hazafelé úton meg tiszta happy voltam.

Na a kérdés az hogy most mi van? Tehát nem tudom eldönteni hogy most kedvel vagy tetszek neki vagy csak simán én értettem félre.Valaki esetleg le tudná írni,hogy ő hogyan lássa a dolgokat meg hogy mit gondol erről?

2019. ápr. 19. 23:56
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja és kiemelném még azt is(elfelejtettem beírni sorry), hogy elhivott az iskolai bálra és tiszta cuki volt amikor megkérdezte és persze igent mondtam:)
2019. ápr. 19. 23:58
 2/7 anonim ***** válasza:
A legelső és legfontosabb, hogy ne gondold túl és nyugodj le. :D Jó pont ha elhívott a mérkőzésre, valószínűleg szimpatikus vagy neki, kedvel téged. Ha továbbra is találkozni szeretne veled, keresi a társaságod, észreveszed hogy szemezgettek, hogy bámul, az vehető biztosabb jelnek.
2019. ápr. 20. 00:00
 3/7 anonim ***** válasza:
A suli bálos dolgot már nem olvastam el, így utólag reagálva azt mondanám, hogy igen, valószínűleg bejössz neki. :D
2019. ápr. 20. 00:01
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát már többször is láttam hogy órán figyel,de mikor oda néztem elkapta a fejét. De nagyon látszódott rajta hogy mikor elmentem arra a döntőre nagyon örült neki.
2019. ápr. 20. 00:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Mint mondtam, szerintem bejössz neki. A bálon sok múlhat, ott lehet, hogy megpróbál közelebb kerülni hozzád. :)
2019. ápr. 20. 00:04
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszi<3 most legalább lett egy kis önbizalmam, amúgy még hozzáteszem hogy nem az a bunkó paraszt beképzelt típusú fiú,hanem csendesebb és illedelmesebb ugyanakkor kedves és nagyon vicces is, lényegében ez fogott meg benne:)

De nagyon köszönöm válaszod<3

2019. ápr. 20. 00:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát sok szerencsét kívánok ezúton is hozzá, érezzétek jól magatokat. :D
2019. ápr. 20. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!