Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hülyeség lenne úgy ráírni újra a csajra, hogy valami gagyi körüzenetet küldök neki? :D
Figyelt kérdés
2020. ápr. 20. 13:37
1/7 Stark2000 válasza:
Ha engem kérdezel, erre vissza se fog írni. Nem 2012 van. :D
2/7 A kérdező kommentje:
Kár
2020. ápr. 20. 13:51
3/7 anonim válasza:
Szia:)
Szerintem ha amúgy is szimpatizál veled, akkor édes mindegy hogyan írsz rá, kapni fog az alkalmon, hogy írtál neki. Ez akár teszt is lehet, hogyha ilyen (már bocsi) sületlenségre válaszol, akkor szívesen beszélgetne veled:D
4/7 anonim válasza:
ha krássom így írna rám keresnék mást,
5/7 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon gyerekes és fárasztó.Ne így írj rá
6/7 anonim válasza:
Le is tiltanalak, ha valami hulye koruzenetet mernel kuldeni.
7/7 anonim válasza:
Attól függ milyen kör üzenet, ha valami iszonyú baromság én válaszolnék...főleg mert azt mondtad gagyi! Meg nekem is van olyan, hogy akarok vkivel beszélgetni és nem tduom hogyan írjak rá ezért küldök neki vmi beteg mémet. (Most így vissza olvasva full gyerekesnek tűnök o.o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!