Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek viszonzatlan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek viszonzatlan szerelmekkel mennyi ideig lehet normálisan élni?

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy egész eddigi életemben gyakorlatilag csak olyan nők jöttek be, akiknél teljesen esélytelen, de egyszerűen mások viszont nem tudtak bennem semmi igazi érzelmet kiváltani. Most viszont azt érzem, hogy ezt már én nem bírom, hogy mindig egy idealizált párkapcsolatban él az ember, ugyanakkor aki jelenleg a szívem ügye, képtelen vagyok elfelejteni, mert úgy érzem újabb nőt ki tudja hányadik nekifutásra már nem tudnék szeretni, és úgy érzem egyre inkább kezdem elveszítem a barátaimat és a hobbijaim utáni érdeklődésemet. Mint egy dominó, ami hirtelen ledől és földhöz vág. Már nincs kedvem semmihez.

2020. ápr. 19. 07:13
 1/3 anonim ***** válasza:
83%

Milyen ismerős ez.

Ember függő meddig tudsz viszonzatlan szerelmbe élni.

Lehet pár naptól kezdve évekig is.

De így is úgy is csak kárt okoz benned.

2020. ápr. 19. 08:09
 2/3 anonim ***** válasza:
93%
Hanyagold kicsit az ismerkedést, fordíts több időt magadra, alakíts ki egy önálló, független személyiséget, aki vonzóvá tudja tenni azokat a lányokat, akik bejönnek. Ha meg ismerkedsz olyannal, akkor tarts mindig távolságot, legyél ridegebb, zárkózott és befogsz jönni nekik. Általában a lányoknak is az kell, ami nem és/vagy látszólagosan nem lehet az övék. (Persze vannak kivételek, mint mindig, de azt jó eséllyel úgyis észreveszed)
2020. ápr. 19. 10:08
 3/3 anonim ***** válasza:
90%

Tapasztalatból mondom, úgy nem lehet élni és drasztikus változáson kell át ess.

Szerencsére én már túl vagyok rajta, persze elég sok idő kellet hozzá ls visszagondolva nem is értem hogy mit akartam tőle.

2020. ápr. 19. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!