Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit titkolhat előlem a barátnőm?
13 éves lány
És szeret engem. De mostanában nem ír vissza és kerüli a beszélgetést velem, azt mondta hogy senkivel se beszél. De mielött elkezdte hogy nem ír vissza az elött kezdett el beszélgetni a régi szerelmével de elvileg csak barátok. Én mindent megteszek hogy boldog legyen de szomorú és zárkozott.
Nincs jogosultságod az oldalhoz....
Kicsi vagy.
13 éves kislány és van "régi szerelme"??? WTF?
Ez egy gyerek bacod.
Sem logikus gondolkodást se semmi mást ne várj tőle.
Hagyd meg a gyerekkorát.
A 13 évesek már megcsalják egymást?
Kérdező! Mit kell jelen esetben megcsalás alatt érteni?
Egyébként hiába "érnek" hamarabb a mai fiatalok testileg, nem gondolnám, hogy agyban is úgy fejlődnek, ahogy kellene. Ne szomorkodj, próbálj arra gondolni, hogy később is kiderülhetett volna, hogy a kis barátnőd jellemtelen. Örülj, hogy hamar megszabadultál tőle.
Láttam a kérdező válaszát, de már nem is reagáltam.
13 évesen "régi szerelme" meg 13 évesen barát-barátnő, aztán 13 évesen "megcsalt".
Csak a fejemet fogom, hogy milyen lehet az a világ ahol ők élnek.
És vajon milyenek lehetnek azok a szülők akik ezt engedik.
De ez már nem tartozik a kérdéshez....
Én nem lepodok meg sok ilyen lányt ismerek sajnos aki 13-14 evesen már tapasztaltabb mint itt némelyik 30-as fiu ;)
Jó kis csaj lehet :P
Hagyd és keress egy másik csajt kérdező exet szereti :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!