Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Viszonzatlanul szerettem,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viszonzatlanul szerettem, vagy meg lehet most is, szerintetek?

Figyelt kérdés
...szoval van egy lany (giminazium) osztalytarsam, mindketten 16 evesek vagyunk de nem is a jelen a lenyeg: korulbelul 1 eve januarban elkezdtunk beszelgetni snapchaten, o egy eleg nepszeru lany, enis nepszeru vagyok de ot talan tobbet szeretik/ismerik, nem mintha ez szamitana barmit is. Sokat chateltunk es en lassan beleszerettem korulbelul februarban, rengeteget telefonaltunk ejszaka 4 orakat, tenyleg jol elvoltunk es nagyon fontosak voltunk egymas szamara, de o baratjanak tekintett, mert en eleve amugy sem leptem nagyon, ami gondolom nem tul biztato, sokszor mondott felreertheto jeleket, sokat logtunk, azthittek masok hogy mar jarunk de kozel se, meg egy csok se volt kozottunk soha. Korulbelul majusban voltunk egy kozos buliban ahol egy regi ismerosevel osszefutott, ez a srac nyomult nagyon, beszelgettem is vele, ultra-gaz ember mindig a penzevel flexelt de a semmire de tenyleg... kb. 25-6 eves a csavo! Jol elvoltunk a lannyal tancoltunk stb. de en eljottem hamarabb mert jott a fuvarom o meg csokolozott es osszejott a sraccal...nagyon fajt es teljesen osszetort, most ittvagyok ra tobb mint egy evre, meg mindig egyutt vannak es nemtudom elfelejteni, randiztam rengeteg lannyal azota de megis annyiszor eszembejut o...talan o volt az elso akit tenyleg szerettem. O boldog en meg egy idegroncs vagyok, elvesztem a barataim, allandoan elojon a rosszkedv de suliban azert elmulik ha jo kornyezetben vagyok. De most karanten idejen magam alatt vagyok. Negativ vagyok es egy lany se tetszik rendesen, ugy erzem kioltek belolem a szeretetet. Szerintem meg mindig szeretem de valahogy elkene felejtenem. :( Pedig lehet hogy szeretett egy ideig, ugy erzem...rengeteget vagyok miatta szomoru de ugy erzem ha egyszer szakitanak en megszerzem magamnak de megis ugyhiszem hogy eselytelen...remenytelen vagyok. :( Lehet hogy tele lesz az egesz kerdes hulyesegekkel de ezt ugy erzem ki kellett magambol irnom...valaki tud valamit segiteni? :(

2020. ápr. 13. 01:01
 1/6 A kérdező kommentje:
Es neha ugy erzem nelkule sosem lesz teljes az eletem, ja es mindennap latom a suliba.
2020. ápr. 13. 01:03
 2/6 anonim válasza:
100%

Volt nekem is egy lány akivel nagyon meg értettük egymást sokan azt hittek rólunk is hogy együtt vagyunk de mindig féltem megtenni az első lépést aztán egyszer megismerkedtünk egy társasággal és ott összejött az egyik sraccal en meg szenvedtem mert az én bátortalanságom miatt elszalasztottam azt a lányt. Azóta is együtt vannak ennek 15 éve. Régen amikor meg találkoztunk néha akkor érződött köztünk az a kis “feszültség” és olyan volt mintha a lány meg mindig várt volna arra hogy lépjek, de akkor már azért nem léptem mert neki párja volt. Szépen csendben elmentünk egymás mellett azóta ő is éli a saját és en is a sajátom. Nem is tudok róla semmit de néha eszembe jut mi lett volna ha akkor van bennem annyi bátorság hogy megmondja neki hogy mit is érzek iránta.

Neked is csak egy nagy levegőt kell venned és megmondani neki mit érzel, máskülönben ez örökre benned marad mint egy óriási kérdés.

2020. ápr. 13. 12:41
 3/6 A kérdező kommentje:
Tudja hogy szeretem, vagyis hogy jelenleg is azt valoszinuleg nem, mert mint mondtam tobb lannyal is randizgattam es ez pletykas kornyek, mindenki tud mindent, regen pedig biztosan tudta, mikor osszejottek a sraccal, sajnos nekemis csak akkor volt batorsagom elmondani.
2020. ápr. 13. 14:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt amugy! :)
2020. ápr. 13. 14:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nagyon sajnálom ami veled történt, főleg hogy szinte tehetetlen vagy így karantén idején persze hogy ezen rágódsz. Ahogy látom elég ragaszkodó típus vagy és így két opciód van, vagy elmondod neki mit érzel és akkor vagy együtt lesztek vagy mégsem. És a másik pedig hogy szép lassan elkezded kiheverni. A b opciónál a te esetedben inkább lassacskán de hiszek benne hogy neked is menne. Viszont van az a mondás hogy inkább azért bánkódj hogy megtetted és nem sikerul minthogy azért hogy meg se próbáltad. Ha a csaj vissza utasit egy idióta mert valszeg még egy ilyen türelmes és ragaszkodo párt nem fog találni de te meg ne aggódj mert az élet ad majd egy jobbat
2020. ápr. 18. 03:13
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, ha találkozok, akkor mondd el neki, hogy hogy érzel. Ha visszautasít, akkor legalább fogod tudni, hogy nem érez így és könnyebben el fogod tudni felejteni. Ha pedig nem utasít vissza, akkor pedig jó lesz minden.

A lényeg, hogy legalább akkor letisztázódik a helyzet.

Szerintem azért rágódsz még mindig ezen, mert nem kaptál egyértelmű választ tőle a kérdésedre. :)

2020. júl. 1. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!