Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon nagyon belé szerettem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagyon belé szerettem és úgy érzem hogy ő is belém. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel egy suliba megyek, de csak évfolyam társak leszünk. Nyár elején indult a barátságunk majdnem minden nap együtt voltunk. Szépen lassan bővült extrákkal ez a dolog és úgy érzem kölcsönös és nagyon erős a vonzalom. Viszont a haverjaim azt monják hogy felejtsem el és hogy a gólyatáborban fogok rájönni hogy nem csak velem csinálja ezt. De őszinte és egy gyengébb pillanatában elmesélte hogy sosem voltam még vele ilyen gyengédek és figyelmesek teljesen meghatódott és hozzám bújt. Mindenki mondja hogy suliból, munka helyről ilyenek nem jövünk össze mert ha szakítunk még rosszabb lesz. De ez életem legjobb nyara volt és teljesen beleestem. Holnap utazunk gólyatáborba mit csináljak?

2019. aug. 25. 15:12
 1/5 anonim ***** válasza:
77%

"hogy suliból, munka helyről ilyenek nem jövünk össze "

ez a világtörténelem legnagyobb baromsága.

Ha a táborban nem ér semmilyen kellemetlen tapasztalat, akkor hajrá!

2019. aug. 25. 15:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, esetleg még válasz?
2019. aug. 25. 15:49
 3/5 A kérdező kommentje:
Még valaki?
2019. aug. 25. 19:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőt támogatom! Minden jel arra mutat, hogy jól megvagytok, tetszettek egymásnak. Táborban nehéz kettesben lenni, de azért próbáld meg, hajts rá!😉 Ez a szabály pedig egy nagy hülyeség! Ha elég inteligens vagy ahhoz, hogy el tudd viselni az exed veled egy légtérben, akkor nem lesz gáz a szakítás után sem. De ne így legyen és legyetek jó sokáig együtt! Sok sikert!
2019. aug. 25. 20:42
 5/5 anonim válasza:
100%
Mi a párommal már 2 éve vagyunk együtt lassan és úgy jöttünk össze, hogy pont egy szakra kerültünk. Mások is vannak így. Szóval az ne akadályozzon meg hogy talán szakítás utána még rosszabb lenne mert ez csak egy lehetséges opció. De azt sokkal jobban megbánod ha nem tudod meg hogy mi lett volna ha és kihagyod azt a lehetőséget hogy olyannal próbáld meg aki tényleg tetszik.
2019. aug. 27. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!