Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudatalatt csabitom a lanyokat?!
Figyelt kérdés
...szoval volt egy nagy taknyolasom a szerelemben eloszor (16/L) egy lany aki miatt megorultem es erzelmileg tonkretett, pedig nagyon szerettem, de o csak huzta az agyam, neha kavartunk de nem lett semmi. Es most ra 1 evre meg mindig nem leptem teljesen tul rajta, sokat gondolok ra de csak rosszabb napjaimon. Nem lehet mar helyrehozni. Es azota ebben a felevben kb. 6-7 lanynak kellettem volna, de ugyanazt csinaltam mint a lany velem igazabol, szegyellem nagyon. De mintha tudatalatt tortenne, nem akarom ezt senkivel, sok szivet osszetortem sajnos es nagyon banom, probalom ezt megvaltoztatni, miert csinalhatom?! Es egyebkent van egy csajszi akivel most is ilyen a kapcsolatom, nem volt semmi koztunk (megjegyzem az elozo lanyok kozott se, csak "rajongtak ertem" juj, ez egoista volt, mindig aztmondtak hogy okos vagyok es ertelmes meg oszinte stb. de szerintem ez nincs igy, rengeteg sokkal ertelmesebb ismerosom van, sot az ismeroseim 80%-a okosabb nalam, viszont az oszinte igaz) na es ezzel a lannyal most ugy vagyok hogy kulsore nem annyira az esetem de nem csunya csajszi es tetszik szerintem, meg erdekes belsoje van, a tipikus mas mint a tobbi. Bar a tobbinel is ilyen erzetem volt...szerintetek mi legyen vele? Tudtok segiteni kedves internet nepe hogy ez megis mi?! Elore is koszonom a valaszokat. :)
2020. ápr. 19. 03:14
1/6 A kérdező kommentje:
Eleg nonszensz lett az egesz, de remelem ertitek.
2020. ápr. 19. 03:14
2/6 anonim válasza:
Nem, nem értjük.
2020. ápr. 19. 05:08
3/6 anonim válasza:
Az a lényeg,hogy ne hülyítsd.Feleslegesen ne játsz az érzéseivel,ha vannak felé normális érzéseid.Én a helyedbe az elején csak a barátja lennék,ha elvagytok akkor hívd randira.Azt meg hogy lehet,hogy valakinek húzzod az eszét,de azért őszinte vagy?(Nem kötöszködés,de nem értem.)
2020. ápr. 19. 05:13
4/6 A kérdező kommentje:
En sem ertem igazan, vagyok egy baratnore de megis jo nekem egyedul mert szeretek szabadlenni es flortolni, ugyanakkor hianyzik az erzes hogy szeressenek, szoval a ketto kozott vacilalok, bar o tenyleg angyal, meg sem erdemelnem...
2020. ápr. 19. 08:18
5/6 anonim válasza:
Linkeld a csajt.
xd
Amúgy nem írtál semmit a tudat alatti csábításról. Egyszerűen mindenkinek vetítesz szerintem és flörtölsz.
Velem is volt ilyen. De mondjuk már hiába nincs így, így is vonzó vagyok sok lánynak, hiába írom/mondom, hogy 7 éve kapcsolatban vagyok. na ilyesmi lehet veled. Engem is nullázott az első nőm, bár ott több volt meg majd 1 év járás anno, utána csak csajoztam orrba szájba, a nőm mellett is, de már nemtom, kiégtem, meg unalmas, meg értelmetlen az időm beszélgetésekre pazarolni, legtöbb csak duma meg max randik. De a barátnőm is az ilyen sidechickekimre azt mondta, hogy isten vagyok a szemükben meg rajongóim, szóval nem túloztál, valszeg veled is úgy van. Kicsit hidegrázós is, elgondolkodtam, hogy vajon én írtam-e ki ezt 2014 körül.:D
23/F
2020. ápr. 19. 20:31
6/6 A kérdező kommentje:
hat elegge aterzem xd
enis elegge ki vagyok "egve" az elso csaj miatt es azert is nem kell senki meg le is szarom de valahogy tenyleg flortolok ezekszerint
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!