Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti szeretitek azokat a lányokat akik nehéz esetek?
Ha nem fekszik össze bárkivel pár nap utan azt szeretem,azt is ha küzdeni kell érte,de van egy határ. Ha hónapokon keresztül csak húzza az agyam egy lány,akkor ne csodalkozzon,hogy egyszercsak megunom a próbálkozást és hagyom a francba.
Viszont látom hogy van eredménye a próbalkozásaimnak,egyre közelebb kerülünk egymashoz,akkor szeretek akár egy hónapig is udvarolni a lánynak:)
Ket fele kepp szeretem oket:
1: Tisztelem, hogy nem ribok, es megtiszteltetes, ha nekem adjak magukat.
2: Szeretem, mert kihívás, siker elmenyt ad, ha megfektetem. Legtobb pont ezert csak pontosan addig a percig erdekel.
Szoval erdemes atgondolni, hogy mennyire jo nehez esetnek lenni. Vagy epp mennyire kell neheznek lenni.
Aki nagyra van magaval, hogy na en nehez eset vagyok, jokislany, ugyse fektetsz meg, nem fektet meg akárki, azt kb olyan 4-6odik talalkozasra mar kibeszelem a bugyijabol csakazert is, es van hogy meg jol is esik lekoptatni utana, ha mar ilyen nehez esetnek hitte magát vagy direkt nehezitett.
Aki meg jatsza az eszet es par honap alatt sem lehet megfektetni es direkt nehez eseteskedik az szaradjon ki akkor, kell a fenenek :D
Könnyű eset csajokbol meg aki tul könnyű az nem erdekel, aki minden randi nelkul lefekszik velem, foleg elso este, az mar nem kell nalam aludjon.
Valahogy aranykozeput kell. Nem huzni az agyat a masiknak, csak epl azert "huzni az idot" kicsit, amig megtudod hogy komolyak e a szandekai. Nem ilyen v olyan esetnek kell lenni.
Ha egyejszakas akarsz legyen, ha komolyat akkor meg ne nehezeseteskedj, hanem tudd meg mit akar a masik. Ha komolyat, akkor tokmindegy mikor kap meg, veled lesz. Pl volt olyan lany akivel 3 heten keresztul minden nap telefonáltunk 3 orat, nagy volt a tavolsag, es elso talalkozon lefekudtuk este, persze egesz nap egyutt voltunk es jol ereztuk magunkat. Es egy evig jartunk ezutan. Szóval erted. Nem mindegy, hogy buliból random hazaviszem v tinderrol vagy pedig erzelmekkel.
Hosszu tavnal ugyan ez, tokmindegy hogy 1 hobao v fel ev utan fekszel le vkivel ha csak meg akart dugni, ki fogja varni.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!