Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! A pattanásos lányokat is szeretitek?
Figyelt kérdés
Hát sajnos eléggé patis vagyok. De van egy srác akibe szerelmes vagyok. Kérlek írjátok meg hogy ti mit gondoltok a patis lányokról. :)2018. jan. 22. 18:21
1/8 anonim válasza:
Engem nem zavarna, mégpedig azér mert én meg pattanásos srác vagyok, és tudom mennyi szenvedés van a dologgal, főleg ha nem a tipikus tini pattanásokról van szó. Szóval nálam nem lenne kizáró ok. :)
De fordítva sajnos már nem ennyire jó a helyzet szerintem. :D
3/8 anonim válasza:
A pattanas egy termeszetes dolog, gondolom kamasz-tini lehetsz, szoval nyugi, semmi gond vele. Par ev es valoszinuleg elmulik vagy sokkal kevesebb lesz.
Fiuknak is van, hlyeseg emiatt undorodni egy lanytol:)
4/8 anonim válasza:
Igen, szeretem. Szexi egy csajon a pati.
5/8 anonim válasza:
Engem nem zavar, meg úgyis elmúlik :)
20F
6/8 anonim válasza:
Én ugyan lány vagyok, de a te cipődben járok. Cisztás aknéval küzdök már vagy hat éve és mégis van párom. Mily meglepő... Ne aggódj, nem ezen múlik a dolog, hanem a jellemen és a kisugárzáson! :3 Aki szeret, a pattanásaidat is szeretni fogja.
8/8 anonim válasza:
Valakinek még jól is áll. Úgyhogy igen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!