Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért szeretik a macisabb testalkatú fiúkat? És a fiúk miért a ducibb lányokat?
Mit értesz duci alatt? Mert van egy bizonyos határ ami után már ronda, szerintem.
Én a vékonyabb lányokat preferálom.
Macis fiú vagyok és azért szeretem a ducibb lányokat, mert én is az vagyok. Meg azok jönnek be.
19/f
Duci lány vagyok, sosem tetszettem senkinek, nyilván nem csak ezért, de a férfiak általában a vékony nőket szeretik, amit én meg is tudok érteni, mert tényleg átlagban milliószor szebbek egy vékony lány, mint pl én. Fiúknál nekem valahogy sosem az számított, hogy mackós vagy vékony… Sablon szövegnek fog hangzani, de annál vonzóbb nincs, amikor egy férfin/fiún látszik, hogy intelligens, vannak érzelmei és jóindulatú. Általában ez a tekintetben, mozdulatokban és cselekedetekben meg is nyilvánul és ez iszonyatosan vonz. Meglepő, hogy a legtöbb fiú aki ezek miatt tetszett, kifejezetten vékony volt. Ennyit a mackósságról, a duci lányokról, meg az ilyen sztereotípiákról.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!