Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú, aki tetszik, de hát "molettebb" testalkatú, ha lehet így fogalmazni" és ezért szégyenlem a barátok és család előtt, mit tegyek?
Nem vagyunk együtt a fiúval, de már utalt rá, hogy mi lenne ha együtt lennénk?
De 1. Anyukámék nem örülnének,ha barátom lenne ennyi idősen, és elleneznék.
2. Nagyon tetszik, és szeretem a fiút, de szégyellném egy kicsit.
Mit tegyek?
Hány éves vagy???
Ha igazán szereted, felvállalod. És nem fog érdekelni, hogy picit ducibb, sem a többiek véleménye. Akkor eszed ágában sincs mással lenni, ő tesz boldoggá egyedül...
Plusz a srácnak kegyetlenül fog fájni, ha rájön, hogy szégyelled. Ráadásul, ha tudja, hogy a súlya miatt, akkor nagyon durván a lelkébe taposol.
A te életedről van szó. El kell döntened, hogy a másoknak való megfelelésed a fontos, tehát politikus, színész akarsz-e lenni. Vagy az a fontos számodra, hogy boldogan kiegyensúlyozottan élj.
Akik azért szeretnek amilyen vagy. Elfogják fogadni a döntésedet. Egyébként is, ehhez senkinek semmi köze. Normális szülők nem szólnak bele a gyerekük életébe. Esetleg tanácsot adnak.
A fiú érdekében, hagyd békén...!
Én is ilyen alkatú vagyok, és unom, hogy az egész világból az a szenny ömlik, hogy nem jó a testem.
Orvos: jaj, diétázzon, mert hát a vérnyomás
Pi*ukák: hájaaaass...
Többi ember: poénkodnak rajta, mondjuk ezt letojom. Én is tudok troll lenni, ok.
De, hogy még az embernek a barátnője is állandóan emiatt nógassa? Basszus...
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!