Nektek tetszik a Flóra név?
Én imádom ezt a nevet, de sajnos a család többi tagjának nem nagyon tetszik, mindig a bélflóra jut eszükbe. Páromnak a Rebeka tetszik nagyon, anyósomnak a Dalma, és a Blanka, az én szüleimnek meg a Boglárka és a Rozália. Már van egy 2 éves kisfiunk Szabolcs. Ő mindenképpen Bellának akarja hívni.
Somogyi vezetéknévhez, ti melyik nevet választanátok?
A Flóra a kedvenc nevem. A férjemé meg a Blanka. Nahát, így hívják a lányainkat. :D Amúgy amiket írtál, mind jó, és mennek is a vezetéknevetekhez. Üzenem a rokonoknak, hogy a Flóra a legeslegszebb név a világon, és a bélflórában semmi ciki nincsen, ugyanis ebben az esetben kb. annyit jelent, hogy élővilág, ami minden, csak nem negatív. Szerintem. ;)
És hallgassák sokat Latinovitsot, ahogy szavalja, hát lehet nem beleszeretni ebbe a névbe? :)
Nekem is tetszik a Flóra, de nem adnám, mert mindig rögtön a fauna is eszembe jut mellé.
Szerintem ne engedjetek a családi nyomásnak, elsősorban nektek kell, hogy tetszen a név, nektek kell választani. A Rebeka is nagyon szép, sőt, mind a két nevet el tudnám képzelni egymás után, tetszőleges sorrendben.
Rebeka szép, Blanka, Emma is
Boglárka nem illik ide olyan lenne mint valami növénynév vagy zöldség fajta a piacról
Sára is illene,
Nekem a Floraszept jut eszembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!