Nektek tetszik a Flóra név?
Én imádom ezt a nevet, de sajnos a család többi tagjának nem nagyon tetszik, mindig a bélflóra jut eszükbe. Páromnak a Rebeka tetszik nagyon, anyósomnak a Dalma, és a Blanka, az én szüleimnek meg a Boglárka és a Rozália. Már van egy 2 éves kisfiunk Szabolcs. Ő mindenképpen Bellának akarja hívni.
Somogyi vezetéknévhez, ti melyik nevet választanátok?
A Flóra virágot jelent, és ehhez latinul sem kell tudni, de nem árt, ha az ember olvas pár könyvet életében és az ABC-től messzebbre is lát, és akkor az asszociációs bázisa sem szűkül be a szatyra vagy a belei tartalmára...
Nekem az fl- hangkapcsolat nem tetszik benne, de a hallatán konkrétan virágillat idéződik fel bennem meg virágzó lilaakác és gyöngyvirág, szóval szerintem egy nagyon friss és bájos név :) Kíváncsi lennék, végül mi lett a baba neve és mára hogy viszonyul hozzá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!