Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek most? (többi lent)
Figyelt kérdés
Az év elején átmentem egy másik suliba ahol megismertem egy gxönyörü lányt(az osztálytársam)
Elkezdtünk beszélni,messengeren is és élőben is jól elbeszélgettünk majd,elmondtam neki hogy nagyon bejön de nem nagyon reagált rá semmit.A múltkori insta storyjába megkérdeztem,gogy esélyem lenne-e de azt írta,hogy 10/0 (kvázi nincs)
De a suliban rengeteg vegyes jelt küld,például rengeteget szemezünk es mindig mosolyog rám olyankor,és ritkán meg is őlel es olyan általában azt súgja hogy:"tudom hogy erre vártál"
Es nem tudom mit tegyek :(
Jobb lenne nyiltan rákérdezni vagy még erősitsem meg jobban a kapcsolatunkat?
(Minden értelmes válaszra meg az értékelés)
2020. ápr. 14. 20:16
11/13 A kérdező kommentje:
#10 hogy érted azt,hogy nem tudom ki ő?
Rengeteget bestélünk es lassan egy éve ismerem
2020. ápr. 15. 15:35
12/13 anonim válasza:
Csak arra kellesz,hogy játsszon veled; olyan vagy neki, mint egy Ken baba.(Játékbaba, Barbie párja). Szerintem nem is tekint élőnek téged sajnos. [Vagy mint pl egy ilyen ölelős plüssmackóként tekint. Mert amúgy igényelné az érintést, csak nem tőled, csak tudja, hogy téged mondjuk ölelgethet, mert te kedveled őt. Van rá esély, hogy ez a leány önbizalom-hiányos is.] Hanem csak mintha egy játékbabája lennél. Ha azt mondta, hogy 10-ből nulla,akkor mit akarsz tőle? Ne loholj utána. Most már majd ha akar tőled valamit, akkor majd ő kezdeményez; de ha meg amúgy nem akarna semmit, akkor lehet, hogy már csak úgy poénból is rákérdeznék, hogy akkor minek ölelget; de amúgy lehet, hogy totál nem úgy van, mint föntebbi sorokban leírtam, hanem akar tőled valamit, de az csak pusztán barátság, és szóval hogy akkor egy sima barátságot jelentesz te neki, csak akkor azt talán kulturáltabban, érettebben kellett volna közölni, nem úgy, hogy 10/0. De szóval nem tudom, hány éves ez a csajszi, de még szóval szerintem gyerekes is, és ezt talán ő is tudja magáról, úgyhogy szerintem még ő maga se akar párkapcsolatot; meg úgy általában senkivel, nem csak veled nem; de ez nem azt jelenti, hogy ha idősebbek lennétek, fixen járna veled. Tehát akkor is, vagy igen, vagy nem.
13/13 anonim válasza:
*Ja de meg most amúgyse nagyon tudtok találkozni, szóval majd ha már mindenki meggyógyult , majd akkor lehet itt majd mászkálni újra. Tehát most olyan érintés szintjén, hogy megint majd ölelget, nem tudna kezdeményezni feléd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!