Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dorinanaomi kérdése:

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van barátom akit nagyon szeretek de egyszer egyszer megbánt, és valamelyik nap feljött az exem emléke akit nagyon szerettem és egy két nappal utána rámírt és nem tudom mit érzek.😭 Szerintem mind a kettőjüket szeretem de nem tudom mi lenne a helyes😔 Valaki tud tanácsot adni?

2020. ápr. 6. 00:58
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne hülyítsd a barátod. Ha az exed szereted akkor hagyd ott a jelenlegi barátod.

Az meg, hogy egyszer-egyszer megbánt a barátod részéről se normális.

2020. ápr. 6. 01:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Olyan stabilak manapság a kapcsolatok, mint a folyton megszakadó netem. Szép új generáció, azt sem tudják, hogy kikből válogassanak :D
2020. ápr. 6. 08:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom hány éves vagy, de ez szinte természetes. Főleg ha nem régi az előző kapcsolat emléke. Sajnos nem vártál eleget, hogy lezárd az előző kapcsolatod. Ha nem tudsz elszakadni, nem kellene mással kezdeni. Most baszogat az új srác, de ott a régi. Gondolom nem lehetsz csúnya, így majd jön más. Hagyd mind a kettőt, és várj egy kicsit, egyedül...
2020. ápr. 22. 22:23
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek aki írt.❤ (amúgy 16 éves vagyok)
2020. ápr. 23. 03:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!