Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tinik leginkább szexuális kapcsolatot akarnak 16-17 éves korban?
Figyelt kérdés
Úgy látom, leginkább csak AZ érdekli őket. Tudom, vannak kivételek, de többségük minél többet fiúzni, csajozni szeretne.2020. ápr. 3. 10:57
11/12 anonim 

válasza:

Szerintem sem fair az általánosítás. Az én környezetemben több az olyan aki inkább szeretetre és "lelki" kapcsolatra vágyik nem pedig testre. Persze én is tudok olyat (a környezetemben is van néhány) aki pedig ennek pontosan az ellentéte. Igazából ez ember függő, de én inkább vágynék egy normális kapcsolatra mint egy csak szexualitásból álló kapcsolatra.
17/l
12/12 anonim 

válasza:

Tagadhatatlan, hogy vannak értelmes tinédzserek, de a hormonok dolgoznak, és megállítani azokat nem lehet.
Ettől nem lesznek rosszabb emberek. Az sem lesz jobb, aki mindenből kimarad.
Én pl tinikoromban mindenféle csajozásból kimaradtam. Jobb ember vagyok ettől? Áhh, dehogy... ha lett volna alkalmam, akkorát szexeltem volna egy vonzó lánnyal...
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!