Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A tinik leginkább szexuális...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tinik leginkább szexuális kapcsolatot akarnak 16-17 éves korban?

Figyelt kérdés
Úgy látom, leginkább csak AZ érdekli őket. Tudom, vannak kivételek, de többségük minél többet fiúzni, csajozni szeretne.
2020. ápr. 3. 10:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Nem értem, hogy minek írtad ki a kérdést, ha meg is válaszoltad magadnak.
2020. ápr. 3. 11:03
 2/12 anonim ***** válasza:
56%
Én bi vagyok. Ugyanezt látom a srácoknál ha biszexek akkor is. :)
2020. ápr. 3. 11:47
 3/12 A kérdező kommentje:

De nem lenne jobb, ha normális párkapcsolatot szeretnének?

Akkor lelkileg is összetartoznának. Sokmindent meg lehetne valakivel beszélni, támogatnák egymást, stb.

2020. ápr. 3. 11:56
 4/12 anonim ***** válasza:
79%
Ez nem teljesen igaz, rengetegen rendes kapcsolatot szeretnének.. szóval nem kicsi az a kivétel, mert pl én úgy látom, hogy nem lenne nagyon értelme csak egy szexuális kapcsolatnak, ahogy a barátaim többsége is így látja.
2020. ápr. 3. 12:28
 5/12 anonim ***** válasza:
76%

De nézd meg milyen tinik azok.

Ezen a témán kivül el lehet velük beszélgetni a világon akár bármi értelmesről is?

Tudják e azt mi folyik a világban?

Legtöbb osztálytársam azt se tudta, hogy Ausztrálában mekkora tüz van.

Meg olyan is van, akiket kihivnak a táblához és nem tudja megmutatni a térképen hol van Japán.

Innentől számomra ez nem téma.

2020. ápr. 3. 15:13
 6/12 anonim ***** válasza:
91%

Nem minden tinédzser sültgalamb.. meg attól is sok dolog függ hogy milyen környezetben van/ milyen suliba jár

Persze vannak olyanok akik mindenképp fel akarják fedezni a testüket és nemi életet élni, de csomó olyan tini van akinek bizony a támogatás és a szeretet a fontos, vagy a szerelem megtapasztalása ebben a korban.

Nem az üres testiség.

Szoval én úgy gondolom, az általánosítás felesleges, mert nem fair. Nem mindenki ilyen, mások vagyunk, mindenki más.

Valahol több a ribizli, valahol kevesebb. Valahol jobban szállnak a hormonok, valahol kevésbé. Én eszondom

17/l

2020. ápr. 3. 15:20
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

Dühös vagyok.

Férfiból összesen egy ilyen létezik, nőből meg a hivatásos lányokon kívül nulla.

2020. ápr. 3. 16:55
 8/12 anonim ***** válasza:
4%

#6 Mindenhol, mindenben vannak kivételek, ezért az általánosítás akkor állja meg a helyét, ha ÁLTALÁNOSSÁGBAN, A TÖBBSÉGRE igaz. Ez pedig igaz, tehát lehet általánosítani.

Illetve nem a környezetétől függ, hanem a személyének, mert csak egy gyenge embert tud befolyásolni a környezete.

2020. ápr. 3. 17:08
 9/12 anonim ***** válasza:
72%

Ezt továbbra is cáfolom

Viszont, tied is egy vélemény, az enyém is a többieké is. És ezt tiszteletben tartom, szoval nem állok le ezen pattogni

2020. ápr. 3. 17:50
 10/12 anonim ***** válasza:
40%
#9 Azért meghallgatnám, hogy mi a cáfolás mögött az indok.
2020. ápr. 3. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!