Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tinik leginkább szexuális kapcsolatot akarnak 16-17 éves korban?

De nem lenne jobb, ha normális párkapcsolatot szeretnének?
Akkor lelkileg is összetartoznának. Sokmindent meg lehetne valakivel beszélni, támogatnák egymást, stb.

De nézd meg milyen tinik azok.
Ezen a témán kivül el lehet velük beszélgetni a világon akár bármi értelmesről is?
Tudják e azt mi folyik a világban?
Legtöbb osztálytársam azt se tudta, hogy Ausztrálában mekkora tüz van.
Meg olyan is van, akiket kihivnak a táblához és nem tudja megmutatni a térképen hol van Japán.
Innentől számomra ez nem téma.

Nem minden tinédzser sültgalamb.. meg attól is sok dolog függ hogy milyen környezetben van/ milyen suliba jár
Persze vannak olyanok akik mindenképp fel akarják fedezni a testüket és nemi életet élni, de csomó olyan tini van akinek bizony a támogatás és a szeretet a fontos, vagy a szerelem megtapasztalása ebben a korban.
Nem az üres testiség.
Szoval én úgy gondolom, az általánosítás felesleges, mert nem fair. Nem mindenki ilyen, mások vagyunk, mindenki más.
Valahol több a ribizli, valahol kevesebb. Valahol jobban szállnak a hormonok, valahol kevésbé. Én eszondom
17/l

Dühös vagyok.
Férfiból összesen egy ilyen létezik, nőből meg a hivatásos lányokon kívül nulla.

#6 Mindenhol, mindenben vannak kivételek, ezért az általánosítás akkor állja meg a helyét, ha ÁLTALÁNOSSÁGBAN, A TÖBBSÉGRE igaz. Ez pedig igaz, tehát lehet általánosítani.
Illetve nem a környezetétől függ, hanem a személyének, mert csak egy gyenge embert tud befolyásolni a környezete.

Ezt továbbra is cáfolom
Viszont, tied is egy vélemény, az enyém is a többieké is. És ezt tiszteletben tartom, szoval nem állok le ezen pattogni

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!