Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az a mondás, hogy a szerelmet nem neked kell keresned, hanem majd ő kopogtat az ajtódon?
Szerintem így van, így tapasztaltam. A Shakespeare drámákban is mint villám úgy sújt le a szerelem az emberekre. A mondás nem szerencsés, nem "kopogtat". A villám találóbb. A kifejezések is ezt érzékeltetik: "beleesett" (mint egy gödörbe, véletlenül) vagy "elborít" a szerelem - mert nagyobb nálunk...bizony.. És hát...
Szerelem, szerelem,
Átkozott gyötrelem,
Mért nem virágoztál
Minden fa tetejen?
Velem is úgy volt, hogy amíg kerestem, nem találtam, aztán ott, ahol a legkevésbé számítottam rá, paff! Első látásra szerelmes lettem.
Az már más kérdés, hogy a fiút azóta is csak négyszer láttam, és soha nem beszéltünk egy szót sem, mégis ugyanannyira tetszik még mindig, és kicsinál a szerelmi bánat...
De a lényeg az, hogy én hiszek ebben.
éééééééééé pufff
https://www.youtube.com/watch?v=0aKIaa2rIg8
A legnagyobb hiba, hogy úgy viselkedsz, mintha nem is érdekelne. Ettõl nem leszel menõ. Így õ sem fog észrevenni.
Ellenben, ha ki se mész az utcára - most jól teszed. De a járványon kívül nem mész ki az utcára, nem fog rátalálni és becsöngetni Aranka, hogy meg szerelmezzen téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!