Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kopasz lány találhat szerelmet?
Betegség miatt van ez.
Már régóta vágyom arra hogy valaki szeressen.
A többség viszont elkerül, amit megértek.
Eléggé magamnak való vagyok.
Csendben festegetős típus és imádok sakkozni.
Nehezen nyílok meg és keveset beszélek.
Igyekszem meggyógyulni, bár ez több évbe fog telni, addig is hátha van bármi remény arra hogy megtalálom a fiút aki elfogad :)
Köszönöm szépen, hogy lehetőséget biztosít az oldal, hogy leírhatom kérdésem.
Köszönöm szépen.
Jobb kedvre derítettek válaszaitok és ahogyan vélekedtek. :)
Manapság mást sulykolnak a világban. Dögös test, nagy szemek, smink, hosszú haj. Persze amíg nem esnek túlzásokba a festékkel, cicomákkal stb addig nincs baj.
De örülök hogy vannak akik elfogadóbbak embertársainkkal és nem taszítják őket hátrányba.
Hordj parókát.
Én is festek és sakkozok.
Azért ez a kettö nem szokott együtt járni.
Na kb az általad leírt "ideáltól" én undorodok is. Szívesebben lennék olyannal együtt mint amilyen te is vagy, mert egyrészt te erről nem tehetsz, másrészt meg szerintem egyáltalán nem vészes ez a dolog, ettől még lehetsz gyönyörű. Viszont az ilyen pláza cicusoktól rosszul vagyok, akinek csak a divat számít, sminkkel meg minden, nekem nagyon nem jön be.
Minnél hamarabbi gyógyulást, ilyen butaságok miatt meg ne izgulj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!