Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kopasz lány találhat szerelmet?
Betegség miatt van ez.
Már régóta vágyom arra hogy valaki szeressen.
A többség viszont elkerül, amit megértek.
Eléggé magamnak való vagyok.
Csendben festegetős típus és imádok sakkozni.
Nehezen nyílok meg és keveset beszélek.
Igyekszem meggyógyulni, bár ez több évbe fog telni, addig is hátha van bármi remény arra hogy megtalálom a fiút aki elfogad :)
Köszönöm szépen, hogy lehetőséget biztosít az oldal, hogy leírhatom kérdésem.
Persze, miért ne találna? :)
Nekem van hajam (bár rövid) de mégis gondolkozom abban hogy leborotváljam. Felszabadító lenne kicsit. Ezen nem múlik semmi, a lényeg hogy kedves arcod legyen, és szép lelked :)
Köszönöm szépen mindenkinek!
Sokat jelent számomra amit írtatok :)
Nem görcsölök rá , csupán vágyom egy társra aki melengeti a szívem.
Utamat kíséri a szomorú fűz, nem aggódok tehát, a külsőnk idővel változik és kisüt a nap.
Szeretnék önmagam lenni, és így rálelhetek a boldogságra.
Engem pl azért kerülnek a fiúk mert pattanásos vagyok, és nem használok rá alapozot hogy elfedjem. Ez van, akinek tetszik tetszik akinek nem annak nem.
De ne aggódj, és ne görcsölj rá, hamarosan megtalalod azt a fiút aki úgy fog szeretni ahogy vagy. És onnantól kezdve ne érdekeljen az hogy kopasz vagy. Na és?
Én így láthatatlanban elmondom neked hogy biztosan nagyon gyönyörű vagy, szóval kár aggódnod.
Kedves 16
Írásban sokszor elmereng az ember. Valójában ez olyan mint a lírai én a versekben.
Meg szerettem volna köszönni a többiek válaszát mindenképpen.
A haj nem olyan fontos dolog.
Gyógyulj meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!