Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek jó döntés volt?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó döntés volt? Vagy most tegyek még valamit? Hogy legyen több?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó fiú “barátom” akibe úgy egy ideje szerelmes vagyok. Évfolyam társak vagyunk, de már előtte barátok voltunk. Ebédszünetben én a padon ültem törökülésben ő meg a székemen( a következő óránk együtt volt)

Úgy döntöttem bevallom neki mit érzek, leírom ide a beszélgetésünket:

Én: Tudtad hogy a fiú-lány barátságok nagy részében az egyik fél többet érez?

Ő: Van ilyen, persze. De a miénk is ilyen?

Én: Mit gondolsz ilyen?

Ő: Hát ez elég sok tényezőtől függ! Miért belémszerettél mi? (Csak poénból mondta)

Én: Hát figyelj meglehet, de akkor a szimpla barátság elméletünk bukott.

Ő: Hé elvileg csak barátok vagyunk! Fogd vissza magad kislány!

Én: De ha egy ilyen helyes fiú van a közelemben megtébolyulok...

Ő: (nevetett)

*aztán bejött a tanár* osztályvigyáz alatt odasúgtam neki hogy szeretlek, sok sikert a dogához!

Ezek után nem beszéltünk és ma valamiért nincsen. Mit gondoltok? Béna voltam? Elszúrtam? Vajon mit érezhet?

2020. márc. 3. 10:32
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
A konkrétabb leírást azt úgy érted hogy most itt nekem pontosabban kéne fogalmaznom, vagy vele szemben? Szerinted rákérdezhetek?
2020. márc. 4. 11:23
 12/12 Laylah ***** válasza:
100%
Itt, mostra értettem. :)
2020. márc. 4. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!