Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ráírjak hogy akkor mi legyen? Vagy várjam meg míg ő eldönti akkor mit akar?
Figyelt kérdés
Itt az előző kérdésem.
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ke..
Azóta beszéltem vele de nem tudja mit akar.
Nagyon nagyon szeretem és már most hiányzik. De ezek után nem tudnék neki még egy esélyt adni ha most elhagy, vagy még egyszer elmegy így lányokkal nélkülem.
Most viszont ő ezt úgy élte meg, hogy sokkal jobban érezte magát mert nem voltam mellette és nem hisztiztem mindenen.
Szerintem amint lehet újra el fognak így együtt valahova menni, de akkor még kevésbé fogok bízni benne :(
Jelenleg nem tudja mit akar, se nem mondta hogy szakít, kapcsolatot sem vette le. Este beszéltünk utoljára.
Ráírjak hogy lehetőleg ma döntse el hogy mit szeretne? Vagy várjam meg még ő ír?
Nagyon szeretem és nem szeretném elveszíteni :(
2018. aug. 17. 11:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!