Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van érte küzdeni egy lányért,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van érte küzdeni egy lányért, ha az még válaszolni is alig akar?

Figyelt kérdés

Koncerten ismerkedtem meg vele és barátnőjével, sokat ittam és táncoltam vele még a kezét is megfogtam nem tudom miért...

De hagyta és tetszett neki. Akkor még tetszettem neki( nem ismert eléggé)

Aztán 3 hétig egyéb okok miatt nem találkoztunk. Aztán haveromat kérdezte rólam stb. És újra összehozott bennünket egy bulin és ismét tánc, kézenfogás stb. Azután ezen kívül még 4x találkozunk személyesen. Az utolsó 3 randinál már éreztem, hogy valami nem kóser vele.

4-en nem mondta ki, hogy nem tetszem stb. Csak annyit, hogy úgy is lesz más barátnőd és nem akar megbántani.

Azóta Facebook-on volt, hogy 3 nap múlva válszolt de végig fent volt, aztán hirtelen rá írtam, hogy nem tudom van e értelme folytatni ezt a beszélgetést és akkor hirtelen válaszolt...

De azóta megint csak lapos szöveg, unatkozik otthon stb.

Most állítólag ma jöttek nyaralni ide de nem írt semmit, illetve hetekkel ezelőtt írt, hogy jönnek.

Én úgy érzem el kell engednem végleg.

2018. júl. 27. 15:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs érte(lme).
2018. júl. 27. 16:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Egyetértek, hagyd a fenébe. Sajnálom :/
2018. júl. 27. 16:15
 3/9 anonim ***** válasza:
nem érdekled, nincs értelme
2018. júl. 27. 16:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem válaszolókkal. Sajnos ennek így valóban nem sok értelme van, a saját életedet keseríted meg vele. Sajnálom hogy így alakult, együtt érzek veled:/
2018. júl. 27. 19:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed, hogy fölösleges, akkor ne strapáld magad; mert annak nincs értelme, hogy reménytelenül futsz utána, és könyörögni kell egy taliért.
2018. júl. 27. 19:04
 6/9 anonim ***** válasza:
*Ha nme jelentesz neki annyit, hogy szívesen találkozna veled; és láthatóan kifogásokat, indokokat keres, hogy miért nem akar veled találkozni; akkor kár erőltetni, meg kár a gőzért, hogyha már küzdelembe telik, hogy egy tlaálkozót kicsikarj belőle.
2018. júl. 27. 19:06
 7/9 anonim válasza:
Pasija van. Ennyi
2018. aug. 26. 15:28
 8/9 A kérdező kommentje:
Nincs senkije nemrég múlt 16éves, én voltam az első akivel komolyabb volt neki.
2018. aug. 26. 15:33
 9/9 A kérdező kommentje:

Végleg lezártam a dolgot, kellet 1,5 hónap hogy elfelejtsem de sikerült és nem érdekel már...

Továbbra is direkt nem nézi meg az üzenetemet, több hete már, hogy nem beszéltük.

Jó volt megismerni, de a pofára esés egyensúlyt teremtett.

2018. aug. 27. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!