Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 13 eves lany es 17 eves fiu?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 eves lany es 17 eves fiu?

Figyelt kérdés

Sziasztok

En vagyok a fiu, mint irtam, 17 eves vagyok, szerelmes vagyok 4 honapja egy 13 eves lanyba, o is szerelmes belem, 3 es fel ev van koztunk Es 300km🙄

Szuleink nem ellenzik, a valaszotok enm. Befolyasolna semmit, megis megkerdezem, hogy szerintetek sok ez a korkulonbseg?

Valaszokhoz nevet es kort is irjatok legyszi, elore is koszonom oket

2020. febr. 22. 19:24
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

Szeretjuk egymast, sok mindenen atmentunk mar a kerdes feltevese ota, szuleink nem lennenek a dolog ellen, bar nyaron talalkoztunk utoljara, de ennek ellenere semmi sem valtozott, csak pozitiv iranyba

Koszonom a valaszod

2020. máj. 8. 23:32
 32/33 anonim válasza:
Szerintem ez nem sok. Az en noverem es a baratja kozt 6 ev van ami azert nem olyan keves es nagyon jol megvannak szoval a 3 ev kulonbseggel nincs semmi baj
2020. máj. 9. 02:08
 33/33 anonim ***** válasza:
54%
Most azt nem ecsetelem, hogy ő gyerek meg stb., mert már írták páran. Viszont én elgondolkodnék az olyan kapcsolaton, amiben lassan 1 éve nem találkoztam a párommal. Bármennyire is azt írtad, hogy megengedik a szüleitek és a válaszaink nem befolyásolnak semmit, szerintem valahol mégis lelkiismeretfurdalásod van és szeretnéd azt olvasni minden válaszban, hogy sok boldogságot és minden rendjén van ezzel, ezért nem fogadsz el más választ, mert különben értelmetlen volt kiírni a kérdesedet.Szerintem igenis nincs rendjén ez a dolog.
2020. máj. 9. 07:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!