Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 eves lany es 17 eves fiu?
Sziasztok
En vagyok a fiu, mint irtam, 17 eves vagyok, szerelmes vagyok 4 honapja egy 13 eves lanyba, o is szerelmes belem, 3 es fel ev van koztunk Es 300km🙄
Szuleink nem ellenzik, a valaszotok enm. Befolyasolna semmit, megis megkerdezem, hogy szerintetek sok ez a korkulonbseg?
Valaszokhoz nevet es kort is irjatok legyszi, elore is koszonom oket
fejben es testileg is sokkal erettebb a lany, mint a tobbi 13 eves.
NEM a szexre menne
Juniusban tolti a 14et es NEM fogom megdugni, meg akkor sem, ha mindketten akarjuk
Legyen legalabb 15-16 eves, ezzel mindketten igy vagyunk
Ja,tudjuk. Minden 13 éves érettebb a koránál..:D
Tudod,te egy év múlva nagykorú leszel. Ő meg most kiskorú.. 14 év alatti. Gyermek. Akármennyire cicis,meg próbál nőként viselkedni (még leírva is vicc egy 13 éves esetében) akkor is gyerek. Én lányom lenne,agyonütnélek. :)
#5 koszonom a valaszod
De mi okod lenne “agyonutni” engem?
mert szeretjuk egymast a lanyoddal, akihez meg csak hozza se ertem?
Ebből SEMMI nem lesz!
A 300 km.-t hogyan fogod leküzdeni? Van lóvéd, hogy odaköltözz? Vagy ő fog vonatozni, 13 évesen, anyukájával? Vagy a sportkocsiddal leszaladsz az autópályán?
#6 talan, mert egyik 16-17-18 eves lanyba se szerettem bele?
#8 ezt mi megoldjuk, havi 2-3 talalkozassal, az neked legyen mindegy, hogy hogy oldjuk meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!