Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 eves lany es 17 eves fiu?
Figyelt kérdés
Sziasztok
En vagyok a fiu, mint irtam, 17 eves vagyok, szerelmes vagyok 4 honapja egy 13 eves lanyba, o is szerelmes belem, 3 es fel ev van koztunk Es 300km🙄
Szuleink nem ellenzik, a valaszotok enm. Befolyasolna semmit, megis megkerdezem, hogy szerintetek sok ez a korkulonbseg?
Valaszokhoz nevet es kort is irjatok legyszi, elore is koszonom oket
2020. febr. 22. 19:24
21/33 A kérdező kommentje:
Latoszogebol*
2020. febr. 22. 20:48
22/33 anonim válasza:
Szerintem amúgy nincs ezzel gond amíg ténylegesen nem a szexuális kihasználás a szándékod. Mikor én 14 voltam én is szerelmes voltam egy 18 éves fiúba, és ő is viszont szeretett. Nem a korkülönbség vetett véget annak :)
23/33 A kérdező kommentje:
#22 semmi koze nincs ennek az egesznek még a szexhez
2020. febr. 22. 21:29
24/33 anonim válasza:
Hagyjuk már hogy fejlettebb a koránál. A 13 éves még kislány, te pedig majdnem felnőtt vagy. Totál nem vagytok egyenlő szinten.
25/33 A kérdező kommentje:
Nem csak szerintem fejlettebb a koranal.
Nem is erzi jol magat a vele egy idosek kozott, inkabb a 15-16-17 evesekkel van.
2020. febr. 24. 22:12
26/33 anonim válasza:
Ami kb. igaz minden 13 évesre. Attól még 13 éves marad.
27/33 A kérdező kommentje:
Nem is akarom megvaltoztatni az eletkorat🤷♂️
2020. febr. 25. 08:06
28/33 anonim válasza:
Na figyelj. Egyáltalán miért kérdezted meg,ha kb.az összes őszinte (számodra negatív) választ lefikázod? Nagy részünk valószínűleg idősebb mint te, kicsit több tapasztalatunk,rálátásunk van a dologban és hidd el, nem akarunk rosszat. Szerintem innentől ne válaszolj semmire,szedd fel azt a gyermeket,úgyis hamar rájössz,hogy hiba volt. De az legalább a Te tapasztalatod lesz. ;)
29/33 A kérdező kommentje:
Nem szolom le a negativ valaszokat
Ameddig nem lesz 14, nem jovunk ossze, meg akkor se, ha nem csinalunk olyat amit nem kene🤷♂️
2020. febr. 25. 18:10
30/33 anonim válasza:
Nem a korkülönbséggel van a gond. 300km nagy táv és jó ha havi egyszer láthatod, már ha a szülők megengedik hogy ott aludj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!