Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon rosszul esett szerintetek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon rosszul esett szerintetek?

Figyelt kérdés

Szóval este néztünk a barátommal egy horror filmet. Én mondtam neki hogy nem szeretem az ilyet mert nem tudok tőlük aludni, de azt mondta hogy ne féljek mert itt van és este úgyis együtt alszunk. Szóval én belementem, de pontosan az lett amit mondtam és este amikor ő már elaludt én nem bírtam csak néztem a falat és rendesen kezdtem bepánikolni. Majd felébresztettem és ekkor elkezdett velem veszekedni hogy ne legyek már olyan mint egy hülye gyerek meg ilyenek. Ezzel annyira megbántott hogy másnap haza is mentem.

Szerintetek ez normális? mert azóta is engem hibáztat

2020. febr. 2. 21:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem is túl heves a reakciója. Kicsit lehetne megértőbb. Hány évesek vagytok? Kicsit éretlennek tűnik nekem ez a felfogás, nyilván nem a te hibád, hogy te nem tudod feldolgozni könnyen ezeket a filmeket. És meg kellene értenie, hogy te egyszerűen nem szereted ezeket, és nem erőltetni.
2020. febr. 2. 21:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Én 18 ő 20
2020. febr. 2. 22:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld meg vele, lássa, hogy nálad ez a félelem teljesen komoly. Minden hiszti nélkül mondd el, hogy szeretnéd, ha ezt megértené, magyarázd el, miért is félsz annyira ezektől. Ha nem érti meg akkor ott baj van...
2020. febr. 2. 22:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Előző voltam
2020. febr. 2. 22:20
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, fel fogom hívni és megbeszélem vele
2020. febr. 2. 22:31
 6/8 Stark2000 ***** válasza:
100%
Legközelebb te válassz filmet, vagy nézzetek közös megeggyezés alapján valamit. Ha pedig nagyon erőlteti a horrort, mond neki, hogy este akkor szeretnéd viszont, ha megvárná amíg elaludnál. Beszéljen hozzád vagy meséljen neked, szorítson közel magához, esetleg hallgassatok valami nyugis zenét.
2020. febr. 2. 22:31
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kéne ilyen komolyan venned a filmeket,de a barátod egy barom,ha ilyen kis dologból ekkora balhét csinált.
2020. febr. 3. 14:05
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
18 évesen félni egy horror filmtől hát...ne haragudj de ilyenkor nem kellene egy kicsit megemberelni magad és kibírni a dolgot ?! Vagy ha úgyis aludt akkor miért nem kapcsoltad ki ? Miért kellett felébreszteni ?
2020. márc. 1. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!