Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki segítne? Fogalmam sincs mit tegyek. Bejön egy srác akinek én is bejövök állitasa szerint, de elmodta hogy az ő ideálja olyan aki nem túl duci sem túl vékony de van mit fogni rajta. Nagyon rosszul esett ez mivel, hogy én nagyon vékony vagyok.
Nehogy hízz, egy ember miatt ne változtass magadon.
Lehet alapból nem te vagy az ideálja, de annyira tetszik rajtad/benned minden más neki, hogy nem zavarja egy ilyen apróság. :) Meg persze lehet az is, hogy nincs más lehetősége, csak te vagy az egyetlen a közelében. Meg lehet egy rakat másik indok, tudod az ő válaszát, mást nem fog mondani, mi nem látunk a fejébe, most már csak az a lehetőség áll fenn, hogy hazudott vagy igazat mondott.
Hizni nem tudnák sajnos ugyanis örököltem ezt:(
Az igazság az, hogy még találkozi sem találkoztunk képeken látott kb ugyan olyan vagyok képeken mint élőben. Nagyon félek találkozni vele...:( eleve féltem, hogy nem jövök be neki így mostmár mégjobban nem merek, hogy tisztában vagyok ezzel vagyis az ideáljával ami én egyáltalán nem vagyok :( . Nem értem Őt hogyan tudok én neki tetszeni
Lehet hogy tesképzavaros vagy, de azért hány kg vagy, magasságod? :D
Amúgy az ideál, az csak 1 álomdolog..., attól még lehet h bejössz neki...
#5 válaszoló ebben nagyon igazad van,
de attól még bennem van a félelem, mert úgy érzem nekem Ő be fog jönni csak én nem neki><. Hát 168 cm vagyok 45kg nagyon gáz:/?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!