Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vékony vagy duci?

Figyelt kérdés
Fiúk, nektek melyik tetszik inkább. Mert mindig csak azt hallani a lányoktól, hogy ááá nekem túl vastag a combom, nem lapos a hasam. És igazából én kíváncsi vagyok, hogy a fiúk ezt hogy látják, hogy nekik még mi az a vékonyság ami tetszik, mi az ami már túlzás? Szeretném ha minél többen ezt leírnátok és mellé azt is hogy nektek körülbelül milyen a testalkatotok, meg esetleg a korosztályotokat

2017. aug. 30. 00:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Vékony
2017. aug. 30. 00:34
 2/12 anonim ***** válasza:
75%
Ducibb
2017. aug. 30. 00:59
 3/12 Mádár0218 ***** válasza:
66%

vékony inkább, ducibb lányokat azért nem szeretem mert én is vékony vagyok és az úgy nekem nem passzol (nekem) + nem szeretem a full zsír mellet ami lóg

vékonyból ami túlzás - anorexiás vagy nagyon kilátszanak a bordái és nem az, az hogy nincs full flat hasa nem nagy probléma ha melette karcsú vékony, persze szerintem jó ha van valamilye valahol mert a full flatban nincs sok élvezet sex közben véleményem szerint, de ha olyan a személy akiért ide oda borulnék akkor mindegy

18/F

2017. aug. 30. 01:48
 4/12 anonim ***** válasza:

Vékony, ha nem betegesen sovány, akkor nem túlzás egyáltalán, a duci semennyire nem tetszik.

Az én testalkatom vékony, de izmos, nem tudok pontos adatokat.

18 vagyok.

2017. aug. 30. 02:11
 5/12 anonim ***** válasza:
70%
Én a ducibbakat, mivel engem se fúj el a szél :)
2017. aug. 30. 02:26
 6/12 anonim ***** válasza:
66%
Megmondom az őszintét, nekem volt már vékony(abb) és duci barátnőm is, de amire jelenleg gerjedek, az a nem csak kicsit duci, hanem kövér csajok. Az a legjobb, ha van a nőben anyag mindenhol, hogy lehessen fogdosni. Ráadásul ezek a lányok nem is nyafognak, hogy "úristen, fölszedtek 2 kilót, most aztán gáz van" :D.
2017. aug. 30. 03:40
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem igazából az arany középút.

Mindkettő tetszik, ha nincs túlzásba esve.

Nincs bajom a vékony lányokkal, de ha már deszka, nem igazán.

A ducikkal sem, de ha lefolyik a székről, meg képtelen felmenni egy lépcsőn, az már gázos.

Az első komoly barátnőm duci volt, tetszett, hogy volt rajta mit fogni.

A második meg pont az ellentétje, ő meg azzal kergetett őrületbe (jó értelemben), mikor olyan pólót vett fel, amiből kivolt a csokibarna, lapos hasa.

Az utóbbi pár évben a ducibb felől a vékonyabb felé hajlok. Nem kell őket nyúzni, hogy menjünk strandra, nem nyíg, hogy jaj milyen dagadt, nem gátlásos, és tudom, hogy ha úgy alakul, akkor a szülés után is ki fog férni a házból.

Én azt mondom, hogy mindenki a saját alkatából hozza ki a legtöbbet, és az fog neki jól állni. Mindenki testén vannak pozitívumok, és negatívumok. Pozitívat kihangsúlyozni, negatívról elvonni a figyelmet. (Öltözködés, edzés, normális táplálkozás)

20F

2017. aug. 30. 08:37
 8/12 anonim ***** válasza:
A Ducibbakat jobban szeretem
2017. aug. 30. 11:59
 9/12 anonim ***** válasza:
Vékony:)
2017. aug. 30. 19:20
 10/12 A kérdező kommentje:
O nagyon köszönöm az eddigi válaszokat
2017. aug. 30. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!