Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony vagy duci?
vékony inkább, ducibb lányokat azért nem szeretem mert én is vékony vagyok és az úgy nekem nem passzol (nekem) + nem szeretem a full zsír mellet ami lóg
vékonyból ami túlzás - anorexiás vagy nagyon kilátszanak a bordái és nem az, az hogy nincs full flat hasa nem nagy probléma ha melette karcsú vékony, persze szerintem jó ha van valamilye valahol mert a full flatban nincs sok élvezet sex közben véleményem szerint, de ha olyan a személy akiért ide oda borulnék akkor mindegy
18/F
Vékony, ha nem betegesen sovány, akkor nem túlzás egyáltalán, a duci semennyire nem tetszik.
Az én testalkatom vékony, de izmos, nem tudok pontos adatokat.
18 vagyok.
Nekem igazából az arany középút.
Mindkettő tetszik, ha nincs túlzásba esve.
Nincs bajom a vékony lányokkal, de ha már deszka, nem igazán.
A ducikkal sem, de ha lefolyik a székről, meg képtelen felmenni egy lépcsőn, az már gázos.
Az első komoly barátnőm duci volt, tetszett, hogy volt rajta mit fogni.
A második meg pont az ellentétje, ő meg azzal kergetett őrületbe (jó értelemben), mikor olyan pólót vett fel, amiből kivolt a csokibarna, lapos hasa.
Az utóbbi pár évben a ducibb felől a vékonyabb felé hajlok. Nem kell őket nyúzni, hogy menjünk strandra, nem nyíg, hogy jaj milyen dagadt, nem gátlásos, és tudom, hogy ha úgy alakul, akkor a szülés után is ki fog férni a házból.
Én azt mondom, hogy mindenki a saját alkatából hozza ki a legtöbbet, és az fog neki jól állni. Mindenki testén vannak pozitívumok, és negatívumok. Pozitívat kihangsúlyozni, negatívról elvonni a figyelmet. (Öltözködés, edzés, normális táplálkozás)
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!