Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Netek, hogy néz ki a tökéletes lány?
Tényleg nagyon sok ilyen kérdés van.
Nincs tökéletes lány. Sok minden tetszik.
Ne legyen szélsőséges. Törpe/óriás, kövér/gebe, stb.
Ne legyen rajta semmi mű, műköröm, műszempilla, műhaj, műszemöldök, műmell, műszáj, stb.
Magasság 170+.
Haja legyen dús, és így ennyi a lényeg, a többi a karakterétől függ.
Stílusa legyen sötétebb, vagy kívül vagy belül, de imponáló, hogyha ellentétek vannak, pl.: kinézetre teljesen gótikus de mosolygós típus, vagy fordítva.
Természetre nincsenek nagy elvárásaim, ne legyen hisztis, és legyen érdekes, nem normális.
Röviden ennyi.
Ebben a klippben a barnás vörös hajú lány:
https://www.youtube.com/watch?v=IiDkVftBgak
De nincs értelme én mondom neked, tudod miért, mivel kimegyek utcára és látok rengeteg más szép lányt akik bejönnek és eltérő magasak, más színű a hajúk, a szemük és mások, de mégis tetszenek, ezt nem lehet leírni és én tudnám hogy te nem tetszel mivel értelmileg nem tartasz ott, hogy felfogd ez nem oylan mikor húst választasz a hentesnél, hogy melyiknek van jobb szinte és melyik a finomabb.... Gyerek vagy még azért kérdezel ekkora fas*ságot, én is az vagyok de legalább nem neveltek retardáltnak.
18f
Hát, ha logikusan gondolkodunk:
-Gyönyörű, okos, belém vaz zúgva, én is belé, mos főz takarít, eltart, mindig ráér, jó az ágyba, mindenbe bene van, nem csal meg, oda akar menni ahova én, el is visz :'D
Hmm, tökéletes lenne :o
8as hagyd, ő is lány és ezt mondom, a legtöbbnek nincs esze, hogy végig gondolja a dolgokat mielőtt cselekszik vagy kimond valamit ezért du*nak annyian félre házibulikban, mivel előre nem gondolkodnak, persze tisztelet a kívételnek, de ez akkor is azért van a legtöbbnél, mert nincs semmi tapasztalata és nem jött még rá, hogy nem csak úgy élni kéne ész nélkül.
Jó modorra próbáltak nevelni, de igen bunkó vagyok a legtöbb emberrel és nem úgy hogy becsapom előttük az ajtót meg nekik megyek, ez inkább verbális de abból sem az erős fajta, hanem inkább az amiben van némi trágárság de mégis nélkülözhetetlen, hogy mégjobban meglegyen az ellenséges hangsúly.
A kérdező amúgy nem mondta, hogy lány de ha az, akkor feltételezem duci, mivel érdekli mi jön be a fiúknak és a megjelölt szavaknál a duci is ott van, az meg általában a ducibbakat jobban érdekli, ha zavar a tömeged fogyj le, ha rossz a következtetés akkor semmi, tévedni emberi dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!