Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek mi a tökéletes alak egy lánynak? MI az ami bejön neketek?
Figyelt kérdés
Ha lehet tudtokképet is linkelni? Köszi :))2016. júl. 29. 10:43
1/8 anonim válasza:
ha egy kicsit teltebb és van mit rajt fogni de jól karban van tartva,a pálcika lányok számomra egyáltalán nem vonzók de a kövérek se,de a telt karcsú az mindent visz :)
2/8 anonim válasza:
Fitness cica alkat. Természetes arccal, de imádom a sportos lábakat, kerek feneket... Ugyanakkor a párom igazán jó csajnak találom és egyáltalán nem fitness maca. Domborulatok só elosztásban, kerek fenék, és a dereka karcsúbb a csípőjénél. De képet nem kapsz :)
3/8 anonim válasza:
A nagyon vékonytól a husisig nekem minden testalkat bejön :) Lényeg,hogy jól álljon az adott lánynak.
4/8 anonim válasza:
Én lány vagyok, de ilyen alakot szeretnék: [link]
Vékony karok és lábak, karcsú derék, kis mellek...
5/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
#5: Mert az amit belinkeltél nem kövér? 😲 És még én szoktam magam kövérnek nevezni... azokhoz a lányokhoz képest kórosan sovány vagyok.
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
Az egészségesen vékonytól az egeszségesen husiig minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!