Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Netek, hogy néz ki a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Netek, hogy néz ki a tökéletes lány?

Figyelt kérdés
magasság, haj, stílus, természet, stb....

2017. júl. 3. 13:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
57%

PánPëter nem lány vagyok, ezt is benézted, az "okos" nőutáló megkeseredett agyad nem képes felfogni, ha nincs igaza.

Beszélsz itt a tapasztalatlanságról, de neked sem lehet túl sok nők terén, ha így beszélsz róluk/hozzájuk. Hónapok óta nem volt senki sem az ágyad környékén a hokis zsepiken kívül, igaz?

2017. júl. 3. 20:23
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem elég az hogy lássa hogy mi van odakint a való életben.. pia utána mégtöbb pi majd okádás .. cigi,drog,össze vissza buli dugások hullarészegen haza.. kur.áskodások.. soroljam még??? és nagyon is egyet értek Pán Péterrel!! igaza van neki.
2017. júl. 3. 20:31
 13/17 anonim ***** válasza:
Nőutáló? Offoltam a témát, de elmondom neked, hogy nem vagyok az, ha tudnád hány barátnőm volt már... De erre a válaszod meg yah mert a bunkókkal jönnek össze, de ez nem így van, a dolog ott hibás hogy kinézek valahogy és van tököm odamenni, neked meg valamelyik hiányzik 2 dologból, de mindegy nem fogok veszekedni, elengedem, egészségedre, jó veszekedést magadban, szóval a válaszom IGEN.
2017. júl. 3. 20:33
 14/17 anonim ***** válasza:
12 13 14 évessen kint csavarogni.. bandázni.. persze kell az.. de sokan már tényleg túlozzák..és ha lesznek 18 20 évesek akkor meg már tényleg bulifüggők.. s.xfüggők.. kapcsilatfüggők.. egyy két hét.. jaaaj de szerelmes vagyok.. utána meg egykis szünet és megint egy új kapcsokat... Ezek a mai fiatalok.. (tisztelet a kivételnek) de sajnos a kivétel egyre kevesebb lessz..sajnos.. elég szomorú
2017. júl. 3. 20:35
 15/17 A kérdező kommentje:

Nem értem, hogy miért kell így leoltani egy kérdés miatt.... Nem vagyok, kövér, nem 13 éves kislány vagyok, szimplán érdekel a véleményetek. Ennyi.

Köszönöm a normális válszokat.

2017. júl. 3. 21:20
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Külsőre magas combos, erősebb testalkatú plussz kilókkal vastagabb combokkal, hosszú fekete haj, barna szemek. Határozott, intelligens, talpraesett. De ez csak egy ideál, simán lehet, hogy más fog meg.
2017. júl. 4. 06:16
 17/17 anonim válasza:
48%
ez sok dologtól függ...
2017. júl. 4. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!