Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci lányok, járnátok vékony fiúval?
Figyelt kérdés
És most a ducit nem 60-65 kg-ra értem hanem mondjuk minimum 70-re :)
Zavarna titeket ha a fiu jóval vékonyabb nálatok? :/
2016. dec. 28. 09:16
1/8 anonim válasza:
Szerelemben nem számít. Nem az számít,ami kívül van,hanem ami belül. :) Ha tényleg szeretitek egymást akkor nincs probléma. :)
2/8 anonim válasza:
Tényleg olyan k*va nehéz a keresőt használni?? SZABÁLYBAN IS BENNE VAN!! mielőtt kiteszel egy kérdést nézd meg hátha más már feltette-e vagy ha azért írod ki, hogy rádírjon priviben pár ducibb lány, akkor meg ne köntörfalazz!!
17f
3/8 anonim válasza:
Én 72 kiló vagyok (165 cm), és én nem foglalkozom vékony srácokkal. Ennek oka az, hogy mellettük nem érzem a férfiasságukat. Bár nem kell engem megvédeni (önvédelmi sportra járok lassan 6 éve) de a biztonságérzet nekem is fontos, és egy vékonyka fiú mellett ez nincs meg. Bár engem akkor sem vonzottak amikor 55 kiló voltam..
4/8 anonim válasza:
Alapvetően nem.
De most pld. egy nálam kb. 4 kg-mal könnyebb és 4 cm-rel magasabb srác jön be (állítólag én is neki :D) és tudom, hogy ez így nem tűnik nagy különbségnek, de ő határozottan vékony én meg olyan átlag nagyonteteje, már-már duci.:D
Zavar persze, de nem annyira, hogy emiatt elszalasszak egy kapcsolatot.:)
5/8 anonim válasza:
70 kiló az még nem duci hanem telt!!
6/8 anonim válasza:
Egy ferfi nem az izmoktol, vagy a testalkattol lesz ferfias...
7/8 anonim válasza:
#6 - Ezt nagyon adom, hatalmas igazság. Ment is a zöld kéz. :)
8/8 anonim válasza:
Szia,én ugyan nem vagyok hetven kiló de alacsony vagyok és így 60 kilóval is duci vagyok,kifejezetten szeretem a vékonyabb,sportos fiúkat de csak ha magasak.Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!