Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon megsértett. Nektek ez...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon megsértett. Nektek ez nem esett volna rosszul? 18/L

Figyelt kérdés
2015-ben ismerkedtem meg a barátommal. Most leszünk együtt 2 éve. Minden barátnőm, ismerősöm kapott már gyürűt a párjától. Én még nem. Ma voltak nálunk vendégek kérdezgettek ilyenről ő meg tiltakozott, hogy neeem neeem. Cigiztem, azzal ösztönzött ha leszokok a cigiről megkéri a kezem. Fél éve már nem gyújtottám rá. Most mondta, hogy még rohadtul nem szándékozik ilyenre. Tudom korai meg minden de anyukámnak is 19 évesen kérték meg a kezét anyukájának is. Meg kb az összes ismerősömnek. Ez az egy rohadt kívánságom lenne. Ha egy 3 000 ftos gyűrűvel is kérné már meg a kezem kiugranék a börömből, itt nem a pénz számít.. am most lesz 20 éves.
2017. okt. 22. 14:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem korai.
2017. okt. 22. 14:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Maga a tudatnak örülnél hogy leánykérés lenne vagyis akarsz vagy maga a gyűrűnek? hát figyelj van akinek sokat jelent van akinek semmit lehet a fiúdnak nagy dolgot jelent meg hogy ha rád adja akkor azt jelentené neki hogy egy életen át már veled kell együtt lennie és ő ebbe lehet még nem biztos. Nem mindenki ugyanúgy fogja fel a dolgot. Ez nem azt jelenti hogy nem szeret csak még várni akar. Nem tudom te ismered a fiúd ez csak egy tipp volt.
2017. okt. 22. 14:44
 3/8 Quatermain ***** válasza:
100%
Gondolom mert van esze, nem akar elhamarkodott döntést hozni. Nem tudom milyen közösségben élsz, ahol mindenki 19 évesen el van jegyezve, én kevés ilyet ismerek. Több év együtt töltött idő után megérteném és úgy ha megvan már majdnem mindenetek (mondom ezt úgy, hogy nem ismerem a szociális helyzeteteket
2017. okt. 22. 14:51
 4/8 anonim ***** válasza:

18 évesen még hova házasodnál? Gyakorlatilag gyerek vagy. 2 év amúgy is semmi.

Mit csinálnátok házasság után? Költözés miből? GOndolom, te semmit nem keresel, ő 20 évesen talán valamit. Egy ember aprócska pénzéből nem lehet fenntartani kettőt, még diákmunka mellett sem. Kuporogni meg nem érdemes. Szülői háznál maradni eljegyzés (esküvő?) után meg szintén értelmetlen. Az nem házasság.

Nekem az esett volna rosszul,hogy feltételekhez köti a kezed megkérését. Ráadásul mint kiderült,hazudott. Ez alapján nem is javasolnám a házasságot. Ebből a két mondatból lejön, hogy harmadik évforduló nem,de negyedik már biztos nem lesz. Kivéve ha a hazudozásra izgulsz vagy a bunkó hozzáállásra. Szakítani egyszerűbb, mint válni.

2017. okt. 22. 14:52
 5/8 anonim ***** válasza:
59%
Elég gyerek vagy még. Ezért is a tini kategória. Vigyázz, mert exbarátnő hamarabb leszel, mint menyasszony. Hidd el, nem akar megkérni, ha erősködsz, még később sem. Hová kötné még le magát? Még 10-15 évet szórakozhatna. Hidd el, ez nem lesz életre szóló kapcsolat. Tudom mit beszélek, ismerem a férfiakat. 15 évnyi tapasztalatom van. Neked semennyi.
2017. okt. 22. 15:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez még nagyon korai. De nagyon. Hamarabb dob ki, mint hogy elvegyen.
2017. okt. 22. 15:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom a pasid hány éves, de az k\/rvaélet hogy nekem legalább 40 éves koromig eszembe sem jutna összeházasodni egy nővel.
2017. okt. 22. 15:33
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez jó! :D

A párom ex-csaja azért csalta meg a páromat, mert másfél év után nem jegyezte el, a csaj Veled egyidős volt. Hova ez a sietség? Miért ennyire fontos az a gyűrű?

Mellesleg a csaj már el van jegyezve azóta, megkapta amit akart, plusz kapott hozzá egy elhidegült csávót, meg egy becsúszott gyereket, akit csak azért tartott meg, hogy hátha újra közelebb kerülnek egymáshoz. Anyósnál lakik, csórók mind az elhamarkodott döntések miatt.

De tényleg, hova kell sietni? Attól szorosabb lesz a kapcsolat, nem fogtok elválni, vagy csak a segély miatt akarod?

2017. okt. 22. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!